2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دختر خوب تو دوستی رابطه کامل😲😲من هنوز تو شوکم.من ۲ سال زن عقدی شوهرم  بودم رابطه نداشتم .گفتی قضاوت نکن .چشم .خدا ارامش قلبی بده بهت و مشکلاتت حل بشه و از این کابوس نجات پیدا کنی ولی باور کن ماجرا رو به مادرت بگی حل میکنه همه چیزو

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

بهار غصم گرفت برات پیشنهاد من اینه برو پیش ی مشاور دنیادیده و خوب و شرح ماجرا رو بگو و خانوادت و ببر پیش اون تا باهاشون حرف بزنه و بگه مطمن باش مشاور راهش و بلده چطور بگه بهشون خودتم زمانی ک مشاور میخواد بهشون بگه برو خونه مادر شوهرت تا جلو چشمشون نباشی تا اون ناراحتی اولیشون از بین بره و بعدش با کمک مشاور این بحران میگذره

بهار غصم گرفت برات پیشنهاد من اینه برو پیش ی مشاور دنیادیده و خوب و شرح ماجرا رو بگو و خانوادت و ببر ...

نمیدونم واقعا چی بهتر از همس باید ب همه ی راها حسابی فکر کنم مرسی عزیزم از همدردیت

زنی که 👧 خرج داره ارج داره
بهار غصم گرفت برات پیشنهاد من اینه برو پیش ی مشاور دنیادیده و خوب و شرح ماجرا رو بگو و خانوادت و ببر ...

به نظر منم این بهترین راهه.برو به مشاور همه چیزو توضیح بده .بعد مادرت بره .خودش همه چیزو حل میکنه

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
سلام چی کار کردی؟گفتی؟

سلام نه عزیزم سرخود و یدفع نمیتونم بگم بقول بقیه دوستان باید با ی مشاور مشورت کنم چون اینطوری خدایی نکرده مثل پدرشوهرم سکته میکنه

زنی که 👧 خرج داره ارج داره
سلام نه عزیزم سرخود و یدفع نمیتونم بگم بقول بقیه دوستان باید با ی مشاور مشورت کنم چون اینطوری خدایی ...

پدر شوهرت  بخاطر شماها فوت  شدن؟؟     اره فکر خوبی هست. با مشاور هر چه سریعتر مشورت کنید به نظرم همین فردا چون هر چی دیر تر بشه شکمتون جلو تر میاد. و..

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 

ببخشیدا شما خیلی ساده و بچه اید از خاطراتونم معلومه 

شوهرتونم اونجوری که فکر می کنید بی گناه و خوب نیست احتمالا چشماتو باز کن حواستم جمع کن

اگه واقعیه ایشالا درست میشه

تموم شد درمونده موندم هروز مامانم غر‌میزنه دعوام میکنه چرا شکم داری میاری چ‌وضعشه کم لخور ورزش کنچرا ...

خیلی شرایط سختی داری، واقعا خدا رو شکر که عقد کردین، ولی به نظرم به مامانت بگو . بعدا شرش خیلی بیشتر از الانه، 

حدود ۲۲ سال پیش مامانم به طور اتفاقی با دختری توی خیابون آشنا شده بود‌که از شدت گریه جلب توجه مامانم رو کرده بود، خلاصه این دختر هم از آقایی که قرار بود باهاش ازدواج کنه باردار شده بود، حالا دیگه پسره حاضر نبود عقدش کنه، با وساطت مامانم بعد از چند ماه بالاخره رضایت داد و عقد کردن، این دختر هم دوماه آخر به بهانه گذراندن طرح رفت منزل پسر زندگی کرد، وقتی که زایمان کرد فقط مامان بود و اون آقا

خلاصه مامانم رفت مامانش رو از بیمارستان آورد و اون خانم از همه جا بیخبر یهو یه نوه توی دامنش دید. خیلی شرایط سختی ایجاد شد و مشکلات زیادی پیش اومد و اون آقا هم آدم حسابی نبود و بعدا جدا شدن 

حالا منظورم اینه که اون زمان که تازه این چیزا خیلی بیشتر تابو بود مامان من هر چی بهش گفت به خانواده ات بگو قبول نکرد، و بعدا خودش میگفت ای کاش گفته بودم 

... و من به تو ایمان دارم...