2777
2789
عنوان

دستپخت بد من....

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 37 پست

خورشت قیمه گوشتتو بایه پیاز خوب تفت بده وفلفل زدچوبه وکمی کاری بزن بزار بپزه جدا لپه روبجوشون بریزتوآبکش بعد رب وتفت بده ولپم بریزتوش تفت بده کمی باز یه کوچولوادویه بزن بریزتوگوشت نیم پز نیم ساعت آخرم لیموهاتوبرزز خاموش کردی هم یه قاشق ژعفرون آبکرده یه زره گلاب بریز.

قرمتم گوشتوتفت بده بزاربپزه لوبیارم جدا بپز سبزی توجداسرخ کن یه ساعت باشعله کم وروغن کم بعد بریزتوگوشتت بزار 4.5 ساعت بپزه بعدم لوبیا پخته ولیمو نمک خورشتتو بریز وبزار یه یه ساعتی تا جابیفته

💏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شب قبل دست کن و بزار خوب جا بیفته، بعد بزارش تو یخچال و روز بعد دوباره 1 ساعت بزار بجوشه.

اخر پختش پیاز داغ بگیر و با کمی زرد چوبه و شنبلیله قاطی کن و بریز توش ( حواست باشه اولش شنبلیه کمتر از هر دفعه بریزی وگرنه تلخ میشه )

روغنش زیاد باشه خوشمزه تره ولی خیلی ضرر داره و توصیه نمیکنم

برا غلظتش اخرای پختش همراه پیاز داغ 2 قاشق مربا خوری سبوس گندم بزن و بزار 2، 3 تا جوش بزنه و خاموشش کن. خورشتت غلیظ میشه (این روش تو همه خورشت ها جواب میده )

نمک و ترشیش رو حواست باشه که به اندازه باشه

عزیزم اولا سبزی قورمه سبزی باید همون اول قبل از فریز شدن حسابی سرخ بشه.حالا من روش خودمو بهت میگم عالی میشه امتحان کن

دوم اینکه اگر مثلا میخوای واسه شام درست کنی حتما از صبح زود مشغول شو اگر برای ناهاره از دیشبش

قلم گاو بگیر با اب بذار قشنگ بپزه کفای روشو بگیر بعد سبزیتو بریز داخل اب قلمه

پیاز داغ خییییلی زیاد رو ریزه ریزه کن در حد رنده درشت بعد سرخشون کن.رب به اندازه ای که دوست داری اضافه کن سرخ کن قشنگ رب رو بعد به سبزیت اضافه کن.زیرشو کمه کم کن تا قشنگ اروم بپزه

یادت باشه ابشو کم نگیری که خشک نشه.ظهر هم لوبیا و گوشتشو اضافه کن.باز بذار با شعله کم تا غروب قشنگ جا میفته.مرتب هم قاطیش کن ته نگیره.دیگه غروب اگر هنوز به نظرت شل بود میتونی زیرشو بیشتر کنی فقط حواست باشه ته نگیره

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
من دیدم سوپم بدمزه شده بود 😂😂😂😂😂

حواستوجمع کن خواهر چی دادی به خورد شوهربیچاره خخخخ فقط باید بسکویت مادرباشه ها

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
حواستوجمع کن خواهر چی دادی به خورد شوهربیچاره خخخخ فقط باید بسکویت مادرباشه ها

آخ 

حالا چیکار کنم اخه ساقه طلایی بود

😂😂😂

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

آب قلمه بریز 

چوب دارچین بنداز از همون اول 

زود درست کن تا جا بیفته 

نمک و رب گوجه و آب لیمو هم بیس دقیقه آخر بریز 

با گوشت گوسفندی درست کن

♡من عاشق شوهرمو بچمو زندگیمم ♡
اول بگو خودت چطور درست میکنی تا ما ایرادات رو بگیم

من گوشت لپه رو میزارم بپزه تا نرم بشه بعد پیاز داغ درست میکنم لپه و گوشت رو تفت میدم و بعد به پیاز داغم اضافه میکنم و گوجه رنده میکنم و یه قاشق رب گوجه و دارچین و لیموعمانی مندازم توش و 1ساعت میزارم تا درست بشه

من از ساعت ۶ نیم ۷ صبح میزارم تا ساعت دو اینا قشنگ جا میفته با شعله کم چربیشو یکم زیاد میریزم بعد ی ...

الهی دورت بگردم ماشاالله من یه ساعته غذا درست میکنم اخه سرکار میرم