2777
2789
من برام جنسیت مهم بود میگفتن س ک س زیاد اسپرم ضعیف میکنه روزی 3باراقدام داشتیم 3روز پشت سرهم.دخمل شد ...

راستش ما همون روز صبح بود نزاشتم ریخته بشه جلوگیری بود ولی شب جلوگیری نکردم خدا کنه دختردارشم

خدایا یه دخترموطلایی بهم بده خواهش می کنم  راستی من کاربرسابقم 1395
اخه عزیزم میگن اگه زود مثبت شه یعنی بچه دختره

درسته منم بچه قبلیام پسره چندتاتست الکی منفی میشد درصورتی که حامله بودم.واسه این دخملی و دخمل قبلمم همینجوری سریع رنگ گرفت دوخط شد بیبی.قبل موعود پری

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اخه عزیزم میگن اگه زود مثبت شه یعنی بچه دختره

نه من سر پسرم دیر بود اصلا منفی شد بعد۶روز ازمایشمم دوبار منفی شد دفعه سوم مثبت شد پر بود خخخخخخ خیلی اذیتم کرد این پسرقضیه داره 

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔
راستش ما همون روز صبح بود نزاشتم ریخته بشه جلوگیری بود ولی شب جلوگیری نکردم خدا کنه دختردارشم

عزیز دلم توکل کن بخدا.من فقط شنیده بودم اسپرم ضعیف میشع پشت سرهم 😂.بهش چای بازنجفیل تازه میدادم.چای نبات.هرغذایی هم تند و اتشی میدادم بهش از پانیفته.9بار تو 3روز خیلی فشار میاره.دیگه قربون خدا برم دلش سوخت دختر داد

درسته منم بچه قبلیام پسره چندتاتست الکی منفی میشد درصورتی که حامله بودم.واسه این دخملی و دخمل قبلمم ...

آجی تو هم مثل من دوتا پسر داری

عزیز دلم توکل کن بخدا.من فقط شنیده بودم اسپرم ضعیف میشع پشت سرهم 😂.بهش چای بازنجفیل تازه میدادم.چای ...

روزای تخمک گذاری نزدیکی داشتی پسر میشه

درسته منم بچه قبلیام پسره چندتاتست الکی منفی میشد درصورتی که حامله بودم.واسه این دخملی و دخمل قبلمم ...

عه پس منم دختره بچم

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
3تاپسر دارم خاهر ی دخترمم پارسال اسمونی شد از غصش دوباره یکی اوردم جاشو پر کنه😢😢😢😢😢

وای ماشالله قربونت برم توراخدابگو رژیم  جنسیت داشتی

وای ماشالله قربونت برم توراخدابگو رژیم  جنسیت داشتی

نه بخدا.شوهرمو خیلی دوس داشتم خیلی.مرتب باهم رابطه داشتیم ن واسه بچه دار شدن فقطم اون موقع چون زمستون اخراش میفتاد حاملگیم چیز گرم خیلی میخوردم شوهرمم میدادم که ضعیف نشه پسر میشدن.پسراهم همگی اواخر زمستون حامله شدم .اسفند