2777
2789
عنوان

40 روزگی دخترکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 29 پست
بنظر من غذارو بده بیرون برات بپزن که خودتون وقت برا بقیه کارا داشته باشین

مشکل اینجاست که خانواده شوهرم خیلی حساسن و یه مدل غذا باشه یا از بیرون بگیریم همه غذا ها رو حتما یه چیزی میگن پشتمون 

من برای مهمونیم فقط سوپ شیر رو تو خونه آماده کردم ، از بیرون کباب گرفتیم با ماست و نوشابه و دوغ و زی ...

کباب ایده ی خوبی بود کباب رو از بیرون میگیریم ولی باید 2 مدل دیگه ام غذا خودم بذارم
ممنون عزیزم از تبریکت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودمم میخواستم زرشک پلو بذارم با آش مخصوص شهر مامانم اینا و سالاد و دسر ولی مادر شوهرم گفت یه مدل غذ ...

غذا از بیرون بگیر دسر و سالاد خودت آماده کن

خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم 
کباب ایده ی خوبی بود کباب رو از بیرون میگیریم ولی باید 2 مدل دیگه ام غذا خودم بذارم ممنون عزیزم از ...

خواهش میکنم 😘

بگرد دنبال راحت ترین غذا ، شوید پلو با گوشت چرخ کرده هم تقریبا غذای راحتیه ولی واقعا اگه توقع دارن چند نوع غذا درست کنی خیلی بی ملاحظه ن، عروس خوبی هستی والا به حرف زور گوش میکنی، من باشم نظرشونو محترمانه فقط میشنوم و کار خودمو میکنم😁😝

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️
خواهش میکنم 😘  بگرد دنبال راحت ترین غذا ، شوید پلو با گوشت چرخ کرده هم تقریبا غذای راحتیه ولی ...

کیک مرغ رو هم الان خواهرم پیشنهاد داد فکر کنم یک خورشت مثل فسنجون هم بذارم دیگه جای حرفی باقی نمونه .
عروسی خوبی که نه بیشتر به آرامش خودم و همسرم فکر میکنم و گوش میدم حرفای این مدلیشونو البته هر چی من گفتم چشم اون یکی جاریم که اتفاقا از فامیل خودشونه تو نه گفتن استاده :)) 

برای شام که منم نظرم با بقیه دوستان یکی هست زیاد سخت نگیر چون آخر شب خسته میشی وقتی مهمونا میان.
اما برای گرفتن نیروی کمکی حتما اقدام کن حالا که همسرت انقدر به فکر هست استفاده کن از این پیشنهادش و کمک بگیر از یه نفر نیروی کمکی
من خودم هم هفته ایی دو بار برای نظافت خونه کارگر میگیرم برای مهمونی هامم از همونجایی که کارگر میگیرم درخواست مهماندار میدم اگر خواستی بگو برات بذارم شماره تماسشونو

کیک مرغ رو هم الان خواهرم پیشنهاد داد فکر کنم یک خورشت مثل فسنجون هم بذارم دیگه جای حرفی باقی نمونه ...

من خودم فسنجون درست کردن برام راحته خواستم پیشنهاد بدم گفتم یه وقت با بچه برات سخت میشه، فسنجون هم خوبه ، به جای کیک مرغ میتونی کیچن استرگانف درست کنی، چون معمولا آدما تو خونه کم این غذارو آماده میکنن ازش استقبال میشه ، هم راحته هم خوشمزه س😋 دهن خودم آب افتاد در اولین فرصت باید واسه خودم درست کنم😁

من خودم فسنجون درست کردن برام راحته خواستم پیشنهاد بدم گفتم یه وقت با بچه برات سخت میشه، فسنجون هم خ ...

وای اصلا حواسم به چیکن استرگانف نبود حتما درستش میکنم
فسنجون برای من هم راحته ممنونم بابت راهنمایی هات عزیزم  

برای شام که منم نظرم با بقیه دوستان یکی هست زیاد سخت نگیر چون آخر شب خسته میشی وقتی مهمونا میان. ام ...

از الان بهش فکر میکنم یکم خسته میشم پیش پیش:))
ممنون میشم اگر بذاری شماره تماسشو چون واقعا نمیدونم به کجا باید زنگ بزنم تو اینترنت سرچ کردم چندجا رو میاره اما دوست داشتم معرفی کنه بهم یه نفر

وای اصلا حواسم به چیکن استرگانف نبود حتما درستش میکنم فسنجون برای من هم راحته ممنونم بابت راهنمایی ه ...

خواهش میشود، ان‌شالله که مهمونیت به خوبی و‌ خوشی بگذره 😘

از الان بهش فکر میکنم یکم خسته میشم پیش پیش:)) ممنون میشم اگر بذاری شماره تماسشو چون واقعا نمیدونم ب ...

عاره عزیزم اسم شرکت پین ورک ِ شماره تماسشون هم اینه 86086769
من که این چند وقته ازشون کمک گرفتم راضی بودن ایشالا تو ام راضی باشی و مهمونی 40 روزگی دختر هم کلی خوش بگذره بهت و عالی برگزار شه