2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم سینه هام دارم😭😭😭

خیلی بده😭

من فقط بخاطر چاق و لاغری اینجوری شدم

مامانم ۴بار زایمان کرده ۱دونه ترک هم رو بدنش ایجاد نشده😐خوشبحالش😭

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
😂😂😂😂😂کلا تف تو هرچی ترکه😑

آخ آخ گل گفتی😂😂🖒🖒

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤

لواشک مهربونم 

اوشیدای نازنینم 

مرسی از راهنماییتون . ایشالا ترک های پوستی تون حل بشه . خدا یه جیب پرپولم بهتون بده ک حسابی به خودتون برسین . منم ایشالا بعد این دوران برم . 

با اجازتون برم لالا . شبتون بخیر دوستای گلم 😊😚😍

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
دقیقا😂😂تهرانم به سیمای تهران خیلی معروفه شما چی😂😂😂

من مشهد

فکر کردم مشهدین هی دارم اسم کلینیک میگم😂😂😂😂😂خدایا نصف شبی شفایی چیزی به همه مون بده...😂😂😂😂

لواشک مهربونم  اوشیدای نازنینم  مرسی از راهنماییتون . ایشالا ترک های پوستی تون حل بشه . ...

ممنونم عزیزدلم ان شاءالله همچنین برای شما

امیدوارم بسلامتی نی نی خوشگلتون به دنیا بیاد

موفق باشی عزیزم شبت خوش❤❤💋💋

واقعا مگه چقد تپل شدیییی

سالی که کنکور داشتم تپل شدم

بعد هی میرم باشگاه لاغرمیکنم باز کلاسام شروع میشه ول میکنم😐باز میرم باشگاه😂😂

وای😂😂😂 منم خوشحال ک یه جای ارزون و خوب پیدا کردم😂😂😂

منم خوشحالم گفتم همشهری پیدا کردم😂😂😂😂