2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الانم از اون كارتوني ها هست ولي مثل اون موقع خوشمزه نيست

داداشم یبار ازینا خریده بود گذاشت تو فریزر مادربزرگم بیمارستان بود شب زنگ زدن گفتن فوت کرده اولش که کلی فامیلا اومدن خونه و گریه کردیمو و ... بعدش که مهمونا رفتن داداشم بستنی اورد و ما بچه ها + دختر عمه حمله کردیم به بستنی.  

💜حسبی الله💜 اللهم عجل لولیک الفرج💜

من عاشق این شیرا بودم ولی حیف که الان دیگه نیست.من واسه وسطای دهه هفتادم ۲۱سالمه ولی همه اینایی که گزاشتین یادمه.خیلی خیلی حس خوبی بود

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

اوایل که شبکه پویا اومده بود ما شبکه های دیجیتالو نداشتیم جایی مهمونی رفتیم داشت یکی از کارتونای بچگیمونو پخش میکرد بی اختیار اشکم درومد فقط سعی کردم کسی نبینه

اسمشو یادم نیست یه دختره کوچولو حافظشو از دست داده بود یه خانواده که بچه نداشتن ازش مراقبت میکردن بعد که حافظشو بدست اورد بهش وابسته شده بودن از خانوادش خواستن پیششون بمونه

دوقلوهای افسانه ای رو هم دوست میداشتم کلاً من همش پای برنامه کودک بودم فقط عروسکیا رو دوست نداشتم

💜حسبی الله💜 اللهم عجل لولیک الفرج💜

اوخی بستنیا عاشق خاله بهار بودم خیلی خوب بود

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
آنشرلي

😍😍😍دوسش دارم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤