2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه کارتون یادتونه که پسره یه چی زر سرش موهاش هییی بلند میشد و یه اقایی از اون موها قلم موهای جادویی ...

نه خب من یادم نیست شاید بقیه یادشون باشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

استارتر دمت جیلیز و ویلیز با این تاپیکت اول صبحی روحمو جلا دادی

از همه بچه های دهه هفتادی که در این تاپیک حضور پیدا کردن و حال منو خوب کردن کمال تشکر را دارم

مرسی مجازی! تو بهم یاد دادی که قلب فقط ی استیکره...

من متولد69ام ولي جزچندتاش همش يادمه يادش بخير

اخي کارتون علي کوچولو يادتونه؟بستني کيم دوقلو،بيسکويت توت فرنگي،کتاب هاي نو اول سال چقد بوخوب ميدادند

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
من متولد69ام ولي جزچندتاش همش يادمه يادش بخير اخي کارتون علي کوچولو يادتونه؟بستني کيم دوقلو،بيسکويت ...

اره اره

علی کوچولو، این مرد کوچک 😂 تیتراژش قشنگ یادمه

جوجه اردك زشت

من دارم از اینایی که میگی لیست مینویسم تند تند 😂 خیلی هاش یادم رفته بود

میخوام بچم فقط این کارتون هارو ببینه کارتون های این دوره خیلی خشن و بی ادب شدن واقعا

یه کارتون یادتونه که پسره یه چی زر سرش موهاش هییی بلند میشد و یه اقایی از اون موها قلم موهای جادویی ...

من اینو یادمهه

یه کارتون بود چهارتا بچه کرگدن بودن فکر کنم باهم داداش بودن بعد سه تا بزرگه خیلی زرنگ و قوی و بدجنس بودن کوچیکه رو حساب نمیکردن هیچ وقت..کسی یادشه؟؟

یا سرندیپیتی

بنر😍

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

بچه ها کسی عمه گلاب و اشتباهی رو یادشه؟؟؟

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه