2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 50 پست

مگه لاغری چشه اگه نرمال باشه لاغریت  من حاضرم چندین کیلو از وزنمو با کمال میل تقدیمت کنم.جدا از شوخی برو ببینش یا میشه یا نمیشه بعدا خودتو سرزنش میکنی چرا نرفتم

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
خب شما چرا تا حالا ازدواج نكردي!!!اين دليل نميشه چون سنش زياده ازدواج نكرده پس جايي ميلنگه شرايطش خو ...

چون من بی عرضه بودم😑

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتماد بنفس داشته باش، یعنی چی که منو نپسنده. مگه تو فقط تو هیکل و ظاهرت خلاصه شدی؟! اگه دوست داری بری ببینیش با اعتماد بنفس کامل برو و ببینیش.

خودتم به موضوع خوبی اشاره کردی، وقتی این آقا رو دیدی به رفتار و منش و تفکراتش دقت کن، دلیل نمیشه چون کار و ماشین داره همه چیش اکی باشه.

من قدم ۱۶۰ با وزن ۴۲ پس تقریبا مثل همیم

اره بابا....من همكلاسي داشتم با قد و وزن تو.اصصصصلا لاغريشون زننده نبوده.تازه من دوسال پيش رسيدم به ٤٢ كيلو ،كه بعدش باز اضافه شدم.نامزدم دارم.نامزدمم خوش خوش قيافه س...اينارو گفتم كه بدوني فكرت اشتباهه.

چون من بی عرضه بودم😑

منم همسن خودتم ارشدمو گرفتم از دوم راهنمايي خواستگار داشتم الان همه فاميلام حتي خواهر ٦ كوچيكترم ازدواج كرده فقط تو فاميل از پسر تا دخترش من موندم حتي دوستاي دبيرستان و دانشگاه 😂فك كن!!!ولي من از همه خوشبخت تر ميبينم خودمو هر خواستگاري ام بياد هول نميكنم واسه انتخاب خيلي ميسنجم...همه ماها سطح انتخابمون متفاوته پس اول هدفتو انتخاب كن اگه ديدي بهش نزديكه با اعتماد به نفس برو جلو ايشالله خيره