2777
2789
عنوان

چطورمیشه بدون ورزش ده کیلو کم کرد؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 30 پست

عاشق یکی شو که شرطش اینه که 10 کیلو وزن کم کنی. ببین چطور یک ماهه میرسی به وزن ایده ال😂

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...

رژیم درمانی برو خیلی کمکت میکنه بابای من ۱۰کیلو کم کرده بود با رژیم درمانی اونم با سرعت زیاد

اگه کنارش ورزشم کنی عالی میشه

شنیدم با قرص متفورمین (برای قند)هم کسی بوده لاغر شده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقتم ضعف كردي يه تيكه هويج يا خيار يا چند تا بادوم بخور،شير و ماستم كم چرب بخور،بعد غذا زود نشين يا دراز نكش،يه ربع فعاليت كن حتما،تلفن حرف ميزني راه برو بزار كالري بسوزوني

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

من پونزده کیلو بدون ورزش کم کردم 

اتفاقا ورزش روند کاهش وزن رو کند میکنه به نظر من زمانی که اضافه وزن از بین رفت برای فرم گیری بدن باید ورزش کنیم 

من با کالری شماری وزن کم کردم کالری شمار مانکن یا کرفس رو رو گوشیت نصب کن هر چی میخوری توش بزن نزار روزانه کالریت بالای ۱۲۰۰ تا بره یعنی بین ۹۰۰ تا نهایت ۱۲۰۰ بخور لاغر میشی مطمئن باش

بچه ها من توی سه ماه ۱۸ کیلو کم کردم فقط با کم خوردن

الان ده کیلو مونده نمیام پایین سیر و عسل میگن هرشب قبل خواب بخوریم تا در عرض یکماه ده کیلو کم کنیم بنظرتون واقعیته؟

عاشق یکی شو که شرطش اینه که 10 کیلو وزن کم کنی. ببین چطور یک ماهه میرسی به وزن ایده ال😂

شما به شوخی گفتی ولی اصلش همینه.

منی که تا حالا هزار جور رژیم گرفتم.یک بارم ۳۰کیلو کم کردم.

اولین راه لاغری انگیزه قوی

دومیش کم خوردن

سومیش پیاده روی.

عاشق خدام...عاشق حضرت زهرام...عاشق پسرامم... آبیِ استقلالی...
برنج عامل چاقی هست، یعنی نون بخور اما برنج نه،  خود ورزشکارا وقتی مسابقات دارن تنها برنج نمیخو ...

عزیزم برنج به اندازش خاصیت داره..نون هم اندازه برنج چاق میکنه....برنج ویتامین گروه bرو داره که واسه بدن لازم ک واجبه...

برنج عامل چاقی هست، یعنی نون بخور اما برنج نه،  خود ورزشکارا وقتی مسابقات دارن تنها برنج نمیخو ...

ویتامین ب از طریق برنج تامین میشه

حذف کامل برنج اسیب میزنه

باید کم شه ولی حذف نه

مثلا ۳ ۴ قاشق کافیه

البته بازم تحت نظر متخصص رژیم کرفت بهتره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ببین من برنج هم هر روز خوردم ولی لاغر شدم و الان دو ساله ثابتم 

ربطی نداره اتفاقا برنج و نون کالری برابر دارن هر دو هم کربوهیدراتن و بدن حتما به کربو هیدرات نیاز داره 

جالبه من تو رژیم غذایی هفته ای یکبار هم ماکارونی میخوردم کلا تو رژیم کالری شماری همه چی میشه خورد فقط نباید از اون حد مورد نظر بیشتر بشه

عزیزم برنج به اندازش خاصیت داره..نون هم اندازه برنج چاق میکنه....برنج ویتامین گروه bرو داره که واسه ...

درسته بله خاصیت داره، اما برا رژیم گرفتم نیاز هست که گذاشته بشه کنار، به نمونه مثال میزنم، آقای وحید شمسایی ملی پوش فوتسال که همه میشماسنش، گفت از سال 78 برنج نمیخورم،چون وزنم زیاد میشه، و کلا ورزشکار وقتی بدنش رو میخواد رو فرم بیاره یا کسی که ورزش نمیکنه میخواد لاغر بشه فکر میکنه که نون چاق میکنه، در صورتی که اشتباه هست برنج عامل چاقی هست نه نون

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜