2777
2789
عنوان

اکوی قلب جنین برای چیست؟

37865 بازدید | 59 پست

سلام خانوما من هفته٢١ بارداری هستم امروز برای نشون دادن جواب آز غربال دومم و سونو آنومالی پیش دکتر رفتم و دکتر بهم گفت که اکوی قلب جنین انجام بدم !!!آیا مشکلی هست؟؟برای شما هم این اکو رو نوشته بودن؟برای چی این نسخه رو برام پیچیده؟خیلی نگران شدم حس کردم چیز غیر طبیعی بوده که بهم نگفته 

کیا این اکوی قلب رو انجام دادن و برای چی انجام دادن؟؟؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مهم نیست؟

منو انقد اینور اونور فرستاد. اخرش امسرم گفت ولش کن دیگه. خدایی نکرده مشکلی هم باشه تو ماه ۵ اینا که خدایی نکرده سقط نمیکنن. دیگ نرفتم.

انقد ازمایش و سونو سه بعدی و سونو و....رفتم

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
دولتیه بیمارستارنش؟

ببین حالا اینبار برو . ولی گاهی دکترا باهم قرار میذارن ک مراجعه کننده هاشونو بفرستن براهم پورسانت بگیرن

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
توصیه کرد پیش کدوم دکتر بری؟ منظورم اسمی از دکتر یا مرکزی برد؟

ادرس بیمارستان رو داد ولی بهش گفتم امشب میرم مسافرت میشه جای دیکه انجام بدم گفت اشکالی نداره جای دیگه انجام بده

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃