2777
2789
عنوان

اکوی قلب جنین برای چیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 39011 بازدید | 59 پست
من سل فری دادم همه چیز نرمال بود. سونوی آنومالی دادم باز هم نرمال بود ولی سونوگرافی گفت رشددست و پا ...

سلام خانومي 

من ان تيم بالا بود ٢/٦٢ 

سلفري دادم جواب خداروشكر منفي بود 

تو سونو قلب هم خوب بود 

آيا نياز داشتم اكو قلب هم بدم آخه دكترم مطرح نكرد منم نميدونستم 

و اينكه جواب سلفري وقتي منفي باشه ديگه جاي نگراني نيست ؟؟

باز دلشوره اومد سراغم

سلام خانومي  من ان تيم بالا بود ٢/٦٢  سلفري دادم جواب خداروشكر منفي بود  تو سونو ق ...

سلام عزیزم. اگه سونوی انومالی هفته ۱۸ مشکلی نبوده، دیگه نیازی به اکو قلب نیست و جواب سلفری کافی هست.

من در سونو انومالی بهم گفتن رشد دست و پا عقبه و سونوگرافی اکو قلب پیشنهاد داد اما دکتر زنان خودم کاملا مخالف بود و گفت به هیچ وجه لازم نیست ولی اگه نگرانی برو، من هم رفتم و مشکلی نبود...اصلا و ابدا نگران نباش. انشاالله به سلامت زایمان کنی و کوچولوی خوشکلت سالم بیاد بغلت

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم. اگه سونوی انومالی هفته ۱۸ مشکلی نبوده، دیگه نیازی به اکو قلب نیست و جواب سلفری کافی هست. ...

من سلفري رو بعد از آنومالي دادم 

يعني اون موقع بهم گفتن ك بدم 

چون حقيقتش من سر در نميوردم از اينا 

و گفتن مشكوك ب سندرم داون هستش 

دست و پا اينا چيزا نگفتن 

اما دكتر سونو گفت قلبش خوبه اما اگه يه اكو قلب هم بدي خوبه 

ك دكتر تجويز نكرد و فقط سلفري انجام دادم 

الحمدالله تو سونوها رشدش خوب بوده 

فقط همون ان تي بالا و آنومالي يادمه سايز سرش از انداذه اي ك خودش ميزد بزرگتر بود 

اما من حقيقتا سر در نميارم و ب حرف دكترم پيش رفتم 

اين عكس سونو آنوماليم هست 

من سلفري رو بعد از آنومالي دادم  يعني اون موقع بهم گفتن ك بدم  چون حقيقتش من سر در نميور ...

عزیزم نگران نباش بیشتر به خاطر ازمایش های قبلی سلفری رو پیشنهاد داده که خوب هم بودی. اصلا نگران نباش، باور کن ماه اخر بارداری به من گفتن یا کلا دیسپلازی استخوان داره یا ریزه میزه هست. گفتن تا دنیا نیاد معلوم نیست! گرچه دکترم میگفت سالمه! فکر کن چه حالی بودم! دخترم نه دیسپلازی داشت و نه حتی ریزه میزه بود، ماشالا قدش هم همش بالای میانگینه! فقط بهم استرس دادن، دخترم سالمه سالم بود...بنابراین اصلا فکرش رو هم نکن. سلفری خیلی درصد اطمینانش بالا هست...به چیزای حوب فکر کن... شوهرم همیشه میگفت سالمه، توکل به خدا کن همیشه هم میگفت دنیا که اومد میره مطب سونوگرافی رو که میرفتم آتیش میزنه  ....گرچه آتیش نزد ولی واقعا دلمون رو خون کرده بودن...توکل به خدا..

عزیزم نگران نباش بیشتر به خاطر ازمایش های قبلی سلفری رو پیشنهاد داده که خوب هم بودی. اصلا نگران نباش ...

خيلي سخته تو همچين شرايط هايي قرار بگيري

عزيزم خدا برات حفظش كنه سالم و صالح 

ان شاءالله برا منم همينطور باشه ب منم گفت بچه ريزه گفت سالم باشه ك بزرگ ميشه  

شوهر منم همون اول ميگفت نياز ب سلفري نيست و سالمه 

اما تو دله من آشوب 

پس سونو آزمايش آنوماليم خوبه 

ممنونم عزيزم ان شاءالله هميشه شاد باشي

خيلي سخته تو همچين شرايط هايي قرار بگيري عزيزم خدا برات حفظش كنه سالم و صالح  ان شاءالله برا ...

انشاالله عزیزم. انشالله به سلامت زایمان کنی و نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت..  

من توی سونو نی نیم کیست کروئید داشت. توی قلبش کانون اکوژن داشت یه دورم بند ناف دور گردنش پیچیده بو ...

سلام اره اره شکر خدا. فقط کیست کروئیدش یادم مونده بود. بند ناف اینا یادم نبود. الانم بعدیو باردارم اینم دو طرف سرش داشت اوایل. دیگ سونوهای بعدی یادم رفت بپرسم. نگران نباش میره

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
بچه اتون به دنیا اومد ؟! سلامت بود انشالله ؟! 

سلام اره اره شکر خدا. فقط کیست کروئیدش یادم مونده بود. بند ناف اینا یادم نبود. الانم بعدیو باردارم اینم دو طرف سرش داشت اوایل. دیگ سونوهای بعدی یادم رفت بپرسم. نگران نباش میره

نه من ندادم 

ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم   دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم.  عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار  
سلام اره اره شکر خدا. فقط کیست کروئیدش یادم مونده بود. بند ناف اینا یادم نبود. الانم بعدیو باردارم ا ...

عزیزم ایشالا به سلامتی  خیالم و راحت کردی فدات شم ، ایشالا این یکی رو هم به سلامتی بغل میگیری و ی زندگی شاد و سالم داشته باشید در کنار هم ❤️😍 

منم هفته ۲۶ ام اینقدذ دکترا استرس میدن ادم سکته میکنه

عزیزم ایشالا به سلامتی  خیالم و راحت کردی فدات شم ، ایشالا این یکی رو هم به سلامتی بغل میگیری و ...

بیخیال بابا. حالا دکتر ب من گفت برو‌نوار قلب جنین بگیر نمیدونم چی بگیر، ب همسرم گفتم گفت لازم نکرده. دیک توکل بر خدا. الحمدالله مشکلی نبود. ان شاءالله شما هم ب سلامتی بغل بگیری نی نی گلت رو