2777
2789
عنوان

کارگر شلخته

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 45 پست
آره منم همینو میگم منتظر نظر من نیستن ک اخراجش کنن تذکر میدن دیگه.ولی چون خودم روم نشده بگم کارت خوب ...

به نظر من که اشکالی نداره

درست هم هست که اونها بگن؛ یک سری استاندارد دارن خودشون

حداقل اگر میخوای مستقیم هم نگی؛ بگو لطفا دفعه ی بعد فلانی رو برام بفرستید!!!

اگر گفتن چرا، بگو اون کارش رو درست انجام میداد

خیلی هم محترمانه است

زنگ بزن به نظر من . منم واسه عید همین بلا سرم اومد اولش نگفتم ولی دیدم خودم از اول باید کارارو بکنم فقط یه عالمه پول الکی دادم و دردودل گوش دادم ، گفتم . بر فرض که به پولش نیاز داره نباید شرتی پرتی کار کنه که .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن به نظر من . منم واسه عید همین بلا سرم اومد اولش نگفتم ولی دیدم خودم از اول باید کارارو بکنم ...

دقیقا.اگه لازم داره خوب کار کنه ک پولش حلال باشه دیگه.من میکم حداقل خانمه سرپرستشون دستش بیاد برا من ازین نیروها نفرسته.

من بودم می گفتم چون فقیره نباید نون حلال در بیاره کارش و درست انجام بده!!یه جوری بگو اخراجش نکنن بهش ...

یه شرکت خدماتی شمارشو دارم معرفی کردن بهم آدرس ندارم.من مشهدم ساعتی10 تومن میگیرن عزیزم

دقیقا.اگه لازم داره خوب کار کنه ک پولش حلال باشه دیگه.من میکم حداقل خانمه سرپرستشون دستش بیاد برا من ...

ما همیشه یا از این ور بوم میفتیم یا از اون ور . یا میگیم نگو که طرف خودش که تنبل هست بقیه رو هم تنبل کنه یا انقدر سخت میگیریم که اصلا در بره از خستگی . کارگر عید من ماشاالله 100 کیلویی بود هی هم مینالید که من نون ندارم مرغ ندارم گوشت ندارم هیچی ندارم بخورم . پس اینا باد هواست ؟؟ بعدم اونقدر کثیف و شرتی کار کرده بود لجم درومد گفتم . یعنی فقط طبقات صابون و شامپوی حموم رو تمیز کرده بود . بقیه رو دوباره یا خودم تمیز کردم یا کارگر گرفتم

ما همیشه یا از این ور بوم میفتیم یا از اون ور . یا میگیم نگو که طرف خودش که تنبل هست بقیه رو هم تنبل ...

آره بعضیاشون واقعا دروغ میگن ولی نمیشه تشخیص داد.تازه من ساده کلیم لباسو کفش دادم بهش ببره.خداکنه حداقل دروغگو نبوده باشه ک داغون میشم به خاطر تنفر از سادگیم

زنگ نزن  ولی اگه خواستی دوباره بگیری حتما سفارش کن یه کارگرتمیزوباتجربه  برات بفرستن

همین سری هم کلی سفارش کردم اونام گفتن چشم.دیگه برا همه کسب و کارا عادت شده یکی دوسری کار با کیفیت انجام میدن مشتری ک شدی دیگه گند میزنن

همین سری هم کلی سفارش کردم اونام گفتن چشم.دیگه برا همه کسب و کارا عادت شده یکی دوسری کار با کیفیت ان ...

اره متاسفانه کیفیت کارهااومده پایین وهمه دنبال درامدهستن بدون اینکه توجه به نحوه کارداشته باشن

برای سلامتی دخترم دعاکنید
فقط بی‌محلی باهاشوون نباید بگو بخند کرد خنده‌تو که ببینن روشون باز میشه باهاشون نباید سر یه سفره ...

كارگرت چند روز در هفته مياد و چقدر بهش ميدي؟

الهی و ربی من لی غیرک 
هر روز میاد به جز جمعه‌ها قبلا یک و سیصد میدادم الان یکی دیگه میاد ماهی دو تومن

روزي چند ساعت ميمونه؟ حقوقش زياد نيست؟ من دو روز در هفته مياد.روزي 6ساعت، 250ميدم

الهی و ربی من لی غیرک 
روزي چند ساعت ميمونه؟ حقوقش زياد نيست؟ من دو روز در هفته مياد.روزي 6ساعت، 250ميدم

ساعت ۹ صبح تا ۹ شب. آشپزی و نظافت و همه کارو انجام میده‌. باسلیقه هم هست. از بچمم مواظبت میکنه البته

چون شاغلم

آخه توی تهران هزینه‌ها بالاست

قبلا شهرستان بودم کمتر میدادم

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید