2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 48 پست
هنوز سونونرفتم ببینم درچه وظعیم نه بابابچه ندارم تازه درحاله اقدامم

ای وای بروبهت دارو بده بیخیال نباش فرداحتما بروباکیست بچه خطر داره بیاری اونم اگه حامله بشی نیفته ازهمه چیز واجب تر سونوت هست منم بچه ندارم ده ماهه عروسی کردم موقع نزدیکی دردداشتم کیستمم یهودردش شدید شد قرصم اگه پولش برات مهم نیست یاسمین بخوربدون عوارضه ماله مایی که بچه نداریم خوبه برودکتر دکترا بگه بهت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من سه نابود بیست روز پیش یه ترمیمی یه چهار یه سه سانت نیمی هموراژیک بود کیستمم جمعه باید برم سون ...

ایشالله که خوب میشی توروخدا دعا کنید برا منم گیست نباشه تنبلی تخمدان داشتم ولی حداقل بتونم باردارشم😔

.                             

واقعا😢😢؟

بله منم میخواستم اقدام کنم تا فهمیدم ول کردم خداروشکر اقدام نکرده بودم کیست عفونته از عفونت بوجوداوردش می‌دونی چقدرضرردغره من کلا یک ماهه کوچیک ترین نزدیکی ندارم نزدیکی نکن تخم بارهنگ بلای جوش نبات عرق نعناع من بخوربرای کیست خوبه

آندومتر عمل میخواد بقیش رد میشه

اخه دخترخاله من اندومتریوز نبود ولی عمل کرد.

البته درسته اکثرشون با دارو برطرف میشه.

ولی واقعا عملشم اونقدر پیچیده نیست که کسی بخواد ازش فرار کنه.

بله منم میخواستم اقدام کنم تا فهمیدم ول کردم خداروشکر اقدام نکرده بودم کیست عفونته از عفونت بوجوداور ...

ای خدا من بچه میخام این بلاهاچیه سرم میاری😢😢😭😭حالافرداحتمابرم سونوگرافی ببینم گیسته دیگ بچروبیخیال شم گیستمودرمان کنم بعد😔😔

.                             

اما نگران نباش زیر هفت سانت باشه اگه کیستت شکلاتی آندومتر نباشه انشالله بادارو حتماردمیشه موقع نزدیک ...

هیچکدوم اصلادردندارم

.                             

اخه دخترخاله من اندومتریوز نبود ولی عمل کرد. البته درسته اکثرشون با دارو برطرف میشه. ولی واقعا عمل ...

انشالله عمل نمیخاد کیستو باید مراعات کنید خوب بشه اول درمان کن بعد بچه کیست همه میگیرن حتمامال اون بزرگ بوده که عمل خاسته جواب منو ندادی