2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

هرگونه رجوع به دعانویس ، ساحر ، رمال و .. شرک و کفر و گناه کبیره محسوب میشه .( به هر نیتی از جمله ضربه زدن به یکی دیگه )

کسانی بودن که به محض رجوع اجنه وارد زندگیشون شدن و شروع به آزار و اذیت اون شخص کردن ...

علوم غریبه و اجنه مثل یک قفسه شیره که خدا  بالاش زده به قفس نزدیک نشوید ! کلیدش هم دست شماست ... اگر به رمال رجوع کنید در قفس رو باز کردید چون مشرک شدید و بدبخت شدید از اون روز به بعد مگر توبه واقعی کنید . کسی هم که اجنه وارد زندگیش بشن به این راحتیا نمیتونه توبه کنه ! به عنوان یک شخص مطلع عرض کردم اینهارو ...

بجاش چله زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بخونید بنیت اینکه خدا حقتون رو بگیره ... این چله فووووووق العادس برای حاجت روایی . کسانی که این چله رو میشناسن میدونن من چی میگم ! خیلیا بیمار سرطانی و لاعلاج باهاش شفا دادن و خیلیا نازا بودن بچه دار شدن و خونه و ... اینها گرفتن با این چله . حاجات خیییلی بزرگ رو میشه با این چله از خدا گرفت .

من "  مَرد  " هستم 
صبور باش بازم دعا کن  نذر کن خدا بزرگه گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری

ان شاالله خدا کمکمون کنه، به خدا خیلی سخته کل درامدی که با سختی به دست میاریم و به یکی میدیم که مفت خوره، زندگی خراب کنه، بارها خواستم جدا شم از همسرم بخاطر این موضوع ولی باز دلم نیومد

سلام هرگونه رجوع به دعانویس ، ساحر ، رمال و .. شرک و کفر و گناه کبیره محسوب میشه .( به هر نیتی از ج ...

کلا قطع امید کردم از خدا، ولی این حرفتونو به فال نیک میگیرم، این چله رو هم میخونم ان شاالله این بار نتیجه بگیرم. خودم از سحر میترسم وگرنه زودتر انجامش میدادم. لطف کردید

خواهر مطمئن باش اگر حق با شماست و اون آقا به ناحق داره به شما ضرر میزنه خدا خِفتش میکنه !

خدا کارش رو بلده فقط صبر داشته باشید

جنگ خدا با جنگ منو شما فرق میکنه ! تصور منو شما اینه که خدا الان باید یارو رو بکنه زیر تریلی که حقش بیاد کف دستش ! 😁

ولی خدا دیر گیره ولی شیر گیره

وَقَدْ مَكَرُوا مَكْرَهُمْ وَعِنْدَ اللَّهِ مَكْرُهُمْ وَإِنْ كَانَ مَكْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبَالُ

بزرگترین مکر و مهمترین سیاست خویش را به کار بردند ولی مکر آنها پیش (قدرت و تقدیر) خدا (هیچ) است هر چند مکر (و سیاست) آنها به پایه‌ای باشد که کوهها بدان از جای کنده شوند !

حضرت موسی رو فرعون خواست بکشه ! و از این طریق با خدا اعلان جنگ کرد ! خدا کاری کرد حضرت موسی تو خونه خود فرعون بزرگ شد و خرج همه چیشم خود فرعون داد آخر سر بزرگ شد بوسیله حضرت موسی که خودش بزرگش کرده بود و خواسته بود بکشتش کشته شد

حضرت ابراهیمو خواستن بسوزونن با آتیش خدا همون آتیش رو کرد گلستون !

مطمئن باشید خدای شما همون خدای حضرت ابراهیم و موسی ست و این فرد رو وسط این نقشه ای که برای شما کشیده جوری خفت میکنه که تو تاریخ بنویسن .

امیدوارم مشکلتون حل بشه

من "  مَرد  " هستم 
خواهر مطمئن باش اگر حق با شماست و اون آقا به ناحق داره به شما ضرر میزنه خدا خِفتش میکنه ! خدا کارش ...

امیدوارم همینطور بشه به حق امام زمان. به بچم نگاه میکنم دلم براش میسوزه که تا پونزده سال دیگه باید قسطی و بدیم که مال ما نیست، حقمونو دارن راحت میخورن. گاهی میگم ان شاالله شرش از زمین کنده بشه ما راحت شیم، یادم میفته پدرو مادری داره که ارث خورش میشن از خودش عوضی ترن، به خدا میگم حداقل سر عقل بیارش دست از سرمون برداره. با پول ما نذری میدن، راحت دارن خوش میگذرونن، قبلا نون شب نداشتن بخورن ولی الان به همه چیز رسیدن، ما هم از ترس ابرو و زندان نرفتن شوهرم قرض کردیم سی تومنشو دادیم، حالا کو تا بقیشو بتونیم بدیم خدا کمکمون کنه فقط 😢😢😢

امیدوارم همینطور بشه به حق امام زمان. به بچم نگاه میکنم دلم براش میسوزه که تا پونزده سال دیگه باید ق ...

خدا هم میدونه هم میبینه هم میتونه کار درستو بکنه

به خدا توکل کنید 

ان شاء الله به حق حضرت زهرا مشکلتون برطرف شه . 

خدانگهدارتون

من "  مَرد  " هستم 
خدا هم میدونه هم میبینه هم میتونه کار درستو بکنه به خدا توکل کنید  ان شاء الله به حق حضرت زهر ...

ان شاالله، به این اعتقاد دارم گاهی دعای یه غریبه معجزه بزرگی میکنه 🌸

این بنده خدا یه مبحثی مطرح کرد در جا میگن کفر شدی به خدا اعتماد کن گناه داره .....همه میدونن و قدرت خداوند فوق قدرتها هستش پس خواهشا یا تشریف نیارین و یا گاه میایین موعظه و نصیحت نکنید ....و جای تعجب اینجاس که همه کسانی که میگن گناهه و از این حرفا خودشون بیشتر دنبال جادو و طلسم هستن و یه مورد دیگه هم بگم اینه که بعضی از افراد دعانویس کلاه بردار از جمله محمدی و باران خانم و از اینا هستن که اصلا اعتماد نکنید.

خودم رو عشقه