2777
2789
عنوان

بچه جاريم

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 44 پست
دخترم ۱سالش شد خوب شد!چند ماهشه دخترت؟ البته از وقتی غذا کمکی شروع کردم بهتر شده بود ولی ۱سالگی کام ...

شش ماه و ده روزشه.بهش امپرازول دادم ی ماه.بعدش دگه ندادم.دکترش میگه بازم بده تا آخر هشت ماه.ولی بدم ندم فرقی نداره.ببلاک ar میدم بهش.اصلا تو بیداری سینه نمیگیره فقط تو خواب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شير مادر ميخوره عزيزم

مهم نیست پس تا ده روز طبیعیه ولی نباید سفت کار کنه دختر منم هر ده روز یا دوازده روز کار میکرد ولی سفت نبود که اذیت بشه شیر خودمو میخورد

ولی پسرم روزی شش بار😢😢😢دهنم سرویس کرد بعد که شیر خشکی شد روزی دوبار دیگه پی پی میکنه

شش ماه و ده روزشه.بهش امپرازول دادم ی ماه.بعدش دگه ندادم.دکترش میگه بازم بده تا آخر هشت ماه.ولی بدم ...

خوب ۱سال خوب میشه ایشاا...!من راینتدین میدادم خوبش نمیکرد ولی بهتر بود!دختر منم خیلی بد سینه میگرفت،دیگه تا ۹ ماه که اصلا نگرفت!فقط شبا تو خواب بیدار میشدم بهش میدادم

خوب ۱سال خوب میشه ایشاا...!من راینتدین میدادم خوبش نمیکرد ولی بهتر بود!دختر منم خیلی بد سینه میگرفت، ...

آره.بعد دو ماه فقط تو خواب.قبل اونم ب زور.از آخر پنج ماهم‌ غذاش و شرو کردم.شبا خیلی اذیته اینقد ای رو اون رو میشه هلاکه بچه ام

بیلی ناستر واسه زردیه و اصلا قطره خوبی نیست  اون فقط واسه بچه های ۳ یا۴ روزه تجویز میشه

تو دستورش نوشته براي يبوست هم استفاده ميشه

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
آره.بعد دو ماه فقط تو خواب.قبل اونم ب زور.از آخر پنج ماهم‌ غذاش و شرو کردم.شبا خیلی اذیته اینقد ای ر ...

جایی که میخوابونیشو شیب دار کن خیلی تاثیر داره!حتی تشک ضد رفلاکسم هست!دختر منم انقد تو خواب اذیت بود زیرشو شیب دار کردم خیلی بهتر شد!چون اسید با شیر قاطی میشه برمیگرده میسوزونه

اخه دکتر پسرم به من گفت خیلی قطره مزخرفیه

من دخترم زردي داشت خيلي خفيف بهش دادم بيرون رويش بيشتر شد زرديشم خوب شد

حالا مرخرفيش از چه بابته نميدونم

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
من دخترم زردي داشت خيلي خفيف بهش دادم بيرون رويش بيشتر شد زرديشم خوب شد حالا مرخرفيش از چه بابته نم ...

منم دادم به پسرم زردیش خوب شد 

اما بعدش دکترش گفت خیلیی قطره بدیه میگفت الکی خیلییی به بچه دلپیچه میده 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد