2777
2789
عنوان

الان از پیش فالگیر میام، حالم بده خیلیییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 84 پست

خدایی رفتی پولتو دادی فالگیر؟؟؟؟؟؟؟؟که چی مثلا؟؟؟؟؟؟؟؟که برات زندگیتو پیشگویی کنه؟؟؟؟؟؟خدایا همه ی مارو با هم شفا بده

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه من انقد اصرار کردم گفت حال خودم بد شد درست نیست بگم من به هیچ کس چیزای بد نمیگم  اصرار نکن

دیگه حال منو ک دید گفت مربوط شوهرته یا  شاید خانواده خیلی نزدیکش  که فوت میبینم دورر از جونش

دیگه حال من خیلی بد شد گریم گرفت هی گفت صدقه بده نمازتو بخون و .... خیلی راز و نیاز کن

نماز و سر وقت نمیخونی که راست میگفت گفت باید سر وقت بخونی 

خدا جونم شکرت

بابا همه اینا یه عالمه مضخرف سرهم می کنن تحویل مردم میدن...تازه همون چیزیم که گفته حتما از اطلاعاتی بوده که خودت بهش دادی‌....به خدا توکل کن...بخاطر یه مشت حرف پوچ خودتو نباز...

دیگه من انقد اصرار کردم گفت حال خودم بد شد درست نیست بگم من به هیچ کس چیزای بد نمیگم  اصرار نکن ...

الهی با دعا سرنوشت عوض میشه عزیزم ، تازه اگه چرت نگفته باشه

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
دیگه من انقد اصرار کردم گفت حال خودم بد شد درست نیست بگم من به هیچ کس چیزای بد نمیگم  اصرار نکن ...

مرگ که دست شما نیست عزیزم تو سرنوشت هر کسی ی زمانی رقم خورده گلم ...قران بخون بذار خدا بهت ارامش بده

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
خدایی رفتی پولتو دادی فالگیر؟؟؟؟؟؟؟؟که چی مثلا؟؟؟؟؟؟؟؟که برات زندگیتو پیشگویی کنه؟؟؟؟؟؟خدایا همه ی م ...

نه نه پول اصلا نمیگیره همون لحظه خودشم یجوری شد گفت پول الان صدقه بندازید که سریع انداختم صندوق صدقات 

منم اصلا حوصله اینکارارو ندارم ولی دیدم به این تاریخ دقیق حاملگیشو گفت منم قلقلک شدم ببینم حاملگیه منم میگه یا نه

خدا جونم شکرت

اصلا وابدا به این چیزا فکر نکن

قانون جذب رو من قبول دارم

به چیزای مثبت فکر کن

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
نه نه پول اصلا نمیگیره همون لحظه خودشم یجوری شد گفت پول الان صدقه بندازید که سریع انداختم صندوق صدقا ...

حاملگیتو گفت؟

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است