2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم اینا هم خیلی معتقدن که عروس  و کلا دختر نباید این جاها بره میگه زمان قدیم ما اصلا نمی ر ...

خوشبحالت مامانت بلده ازین چیزا

در این موارد حتما ب حرف بزگترا گوش کن

ب من هیشکی چیزی نگف

عقدم کلی ازین مراسمارفتم، بنظرم شگون نداشت برام، کسی نبود بهم بگه

خوشبحالت.

تسلیت تلفنی بگو. تا عقدی و اوایل عروسی ازین مراسما نرو، یکی دوجا دیگم بود، دقیق یادم نیس،نمیدونم تولد نوزادبود ، عقد و عروسی بود چی بود...

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
شگون نداره یعنی چی؟ اتفاق خاصی میفته یا چی؟ 

یعنی خوش یمن نیس، انرژی خوبی نداره، ممکنه اثر منفی بزاره، چله بیفته رو آدم

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
خوشبحالت مامانت بلده ازین چیزا در این موارد حتما ب حرف بزگترا گوش کن ب من هیشکی چیزی نگف عقدم کلی ...

آخی

چرا عزیزم اتفاق بدی افتاد خدای نکرده؟☹

عقد و عروسی ک خوب هست🤔

Dance me to the end of Love...
آخی چرا عزیزم اتفاق بدی افتاد خدای نکرده؟☹ عقد و عروسی ک خوب هست🤔

عقد و عروسیو مطمن نیستم.

درکل من دوران عقد بدی داشتم و تا چهارسال زندگیم کلا جهنم بود، الانم باز تاحدی نرمال نیس زندگیم