2777
2789
عنوان

کاردرمنزل

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه ما راهش را بلد نیستیم

نه هنری داره نه سرمایه داره 

تنها راهش سبزی و مخلفات دیگه مثل بادمجون سرخ کردن پیازداغ درست کردن 

یه خانومه میوند دم مدرسه پسرم تراکت پخش میکرد کلی هم زبون میریخت مشتری خیلی جذب کرد من هر روز میدیدمش در مدرسه واسه چند نفر چیز میز میاره ولی درآمدشو نمیدونم

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

اگه میتونه با کسی صحبت کنه براش بفروشن میتونه مجسمه پلی استر بگیره خام رنگ کنه بعد تو حراجیا و بساطیا بفروشن براش 

بعضیا هستن پرستار کودک میخوان نصفه روز این حقوقش عالیه

غذا خونگی درست کنه از کم شروع کنه تراکت بزنه پخش کنه کم کم میگیره کارش اینم عالیه چون امثرا وقت غذا پختن ندارن

قبول دوخت دوز پسایل اشپزخونه خیلی الان درمیاد اینکار عروسا خیلی میخرن برا جهازشون 

اگه بتونه اگهی بزنه پیج بزنه سفارش بگیره برای دوخت پادری فرشینه اینم قشنگه خوبه درامدش اگه کارش خوب باشه

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  
آخه کسی بچه اش را نمیاره خونه طرف بذاره همه میبرن مهد کودک این بهترینه اما کسی بچه اش را نمیاره

من بچمو 5سال می بردم پیش یکی تا قبل از مدرسه رفتنش ...خیلی هم راضی بودم ...همیشه اون خانومو دعا می کنم..مهد بچه مریض میشه هرار جور مکافات البته تهران نیستم...بسپر به کسایی که اشنا هستند با شما و شاغلند تا شما را به همکاراشون معرفی کنند 

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
آخه کسی بچه اش را نمیاره خونه طرف بذاره همه میبرن مهد کودک این بهترینه اما کسی بچه اش را نمیاره

خب خیلیا میخوان طرف بره خونشون اینم نمیتونه؟بچه نشد سالمند نصفه روز 

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  

اگه همسایه یا دوست معلم داری بسپر به همکاراش سفارش کنه خصوصا اگه مدرسه مادر نزدیک خونه شما باشه...خوبیش اینه که ساعت کارشون کمه زودتر بچه هاشونو می برن

بله...من می بردم خونش...4سال پیش 250می دادم .3تا بچه دیگه هم بودند...الان خیلی بیشتره یکی از همکارام ...

عزیزم برام قیمت ها را بپرس چند ساعت میزاشت غذاشون چی مثل مهد آموزش هم میدادند

عزیزم برام قیمت ها را بپرس چند ساعت میزاشت غذاشون چی مثل مهد آموزش هم میدادند

من 8ساعت میذاشتم و غذا و میان وعده هم می ذاشتم .اینقدر که اون خانوم دلسوز بود مناسبتی چیزی بود مبلغی اضافه می دادم.در مورد قیمتهای امسال سوال می کنم.

یکی که راضی باشه معرفیتون می کنند به دیگران

بچه خودتون چند سالشه؟کنار میاد با بچه های دیگه؟