2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متوجه نشدم چی گفتین😊

شما گفتین زندگی باید با دعا پیش بره ولی منظور از این تاپیک دعانویس این دعایی نیست که مدنظر ما هست منظور رجوع به کسایی که سحر و جادو مینویسن 

رسول اكرم (ص) فرمود "هر كس نزد ساحر يا كاهن يا دروغ گويي برود و گفته او را باور كند، به كتاب خدا كافر شده است".

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
شما گفتین زندگی باید با دعا پیش بره ولی منظور از این تاپیک دعانویس این دعایی نیست که مدنظر ما هست من ...

نه عزیزم منم منظورم سحر و جادو جنبل بود

ولی شاید باورت نشه خیلی از زندگیا رو همین جادو نگهداشته

خیلی از مردا هستن که از راه به در شدن و به راه نمیان

از ناچاریه که میریم سراغ جادو

نه عزیزم منم منظورم سحر و جادو جنبل بود ولی شاید باورت نشه خیلی از زندگیا رو همین جادو نگهداشته خی ...

باور کن اون زندگیها هم درست نشده و تازه بدتر هم میشه 

خودت با زبون خودت برای مشکلت دعا کن قرآن بخون ذکر بگو نماز بخون صدقه بده کار خیر بکن 

پیامبر فرمودند کسی که حتی برای پرسیدن سوالی نزد دعانویس بره تا چهل روز نمازش موردقبول نیست و بهشت بر او حرام میشود 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚