2777
2789
واي تو ك ديگه هميشه جلو چشمته

نه یه شهر دیگه زندگی میکنیم ، اما چند بار بهم پیام داد ، پروفایلشو که میدیدم آتیش میگرفتم  بلاکش کردم ، بعد از هفت سال زندکی و دو تا بچه بهم پیام داد و گفت هنور دوستت دارم😭😭😭 میخاستم حتی تلفتی هم شده باهاش باشم اما نتونستم بلاکش کردم ررررررفت😭😭

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه یه شهر دیگه زندگی میکنیم ، اما چند بار بهم پیام داد ، پروفایلشو که میدیدم آتیش میگرفتم  بلاک ...

واس خيلي سخته من خيلي التماسم كرد ولي نميشد ديگه هنوزم مجرد بودم 

اشکالی نداره حالا کاریه که شده 😓 من بودم پسر دایی رو فراموش میکردم و به خوبی های شوهرم فکر میکردم ...

نمیتونم واقعا 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

نه یه شهر دیگه زندگی میکنیم ، اما چند بار بهم پیام داد ، پروفایلشو که میدیدم آتیش میگرفتم  بلاک ...

یعنی حالمو به هم میزنن اینایی که تا میبینن زندگیت خوبه میان که گند بزنن،فیلشون یاد هندستون میکنه.کار خوبی کردی

اشکالی نداره حالا کاریه که شده 😓 من بودم پسر دایی رو فراموش میکردم و به خوبی های شوهرم فکر میکردم ...

بعد از بچه دار شدنم رابطم با شوهرم خوب شد ؛، ولی بعد از اون پیاما دوباره بهم ریختم

تورابخدا قدرشوهراتونو بدونین بخاطرعشقای مجردب زندگیتون‌خراب نکنین یه لحظه فک کن اگه همسرت تو فکر زن دیگه ای باشه چکارمیکردی دیگه فکرنکن به زندگیت برس پسرداییتم  زن میگیره تاکی مجرد میمونه به شوهرد فرزندات فک کن بخدا مث خواهرخودم راهنمایید کردم حتی فک کردن بهش خیانته گناه بخدا