2777
2789
عنوان

حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 64 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه روز فک کردم خدا مارو افریده کی خدارو افریده اگه نه زاییده شده نه افریده پس چجوری به وجود اومده ...

دقیقا منم بهش فکر میکنم 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

من فقط میخام‌بدونم خدا واقعا هدفش از خلقت اینهمه ادم این همه فقر جنگ خیانت حبس چی بوده

خدا که اینا رو خلق نکرده خود ادمها باعث بوجود اومدن بدی میشن. هیچ کس بالفطره بد نیست. 

این مسائل خیلی پیچیده است

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم یمدت زیاد دست و پامیزدم.. نمیدونم كار الانم درسته یاقبلا 

دنیای اون موقع من سیاه و ترسناک بود الان ارام و روشن 

اینو ترجیح میدم 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
بودنشو میدونم هست  اما با بعضی کاراش موافق نیستم و رو مخمه قوه اختیار بدی به بندت بعد مجازاتش ...

نه خدا هیچوقت بنده اش رو تنبیه نمیکنه

خدا میگه این عملت باعث این مشکل میشه پس انجامش نده ما میدونیم و اون عمل رو انتخاب میکنیم

مثلا خدا گفته غیبت کردن مثل اینکه گوشت برادر مرده ات رو بخوری این همون غیبته که باعث این عذاب میشه 

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
من گاهی ذهنم به سمت ماهیت وجودی خدا میره ولی بهش فکرنمیکنم میترسم گمراه بشم

بنظرم تا به چیزی شك نكنی نمیتونی حقیقتشو پیدا كنی..مادامیكه توو مسیر درست جلو بری شك ترسناك نیس

خدا که اینا رو خلق نکرده خود ادمها باعث بوجود اومدن بدی میشن. هیچ کس بالفطره بد نیست.  این مسا ...

بالاخره خدا میتونه تاثیر بزاره

تا اون نخواد برگی از درخت نمیفته

مثلا اینکه ی ادمی بچه دار نمیشه تو حسرت ی بچس

چرا اخه

نه خدا هیچوقت بنده اش رو تنبیه نمیکنه خدا میگه این عملت باعث این مشکل میشه پس انجامش نده ما میدونیم ...

تنبیه نمیکنه؟؟

پس جهنم واسه چیه؟؟

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

خیلی دغدغه بودو هست ولی دغدغه های دیگه امان فکرو ازمون بریده. با شکم گرسنه وروح پژمرده دغدغه حقیقتو کسی نداره

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
بالاخره خدا میتونه تاثیر بزاره تا اون نخواد برگی از درخت نمیفته مثلا اینکه ی ادمی بچه دار نمیشه تو ...

بحث جبر و اختیار خیلی بحث پیچیده ای هست. ادم اگه تونایی تجزیه و تحلیل نداشته باشه و وارد یکسری بحث ها و مقولات بشه میتونه به راحتی کافر بشه به خدا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تا به چیزی شك نكنی نمیتونی حقیقتشو پیدا كنی..مادامیكه توو مسیر درست جلو بری شك ترسناك نیس

آخه میدونی این سوالیه که واقعا آدم رو گمراه میکنه

اینکه هی بخوای به این فکرکنی که خدا از کجا اومده

مگه میشه خودبه خود از اول وجود داشته باشه

همین سوال ممکنه آدمو به گمراهی بکشونه

یه سوال دیگمم اینه که زندگی توی اون دنیا جاودانه ست من میدونم که در اون دنیا بعد زمان معنی نداره ولی جاودانه آخه یعنی تا کی؟

و اصلا هم در فهمم گنجیده نمیشه

برای شادی روح مادربزرگ عزیزم صلوات بفرستین    خیلی ممنون  
2790
2778
2791
2779
2792