2777
2789
عنوان

عددبتااا

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 36 پست
بچه ها ی سوال البته سوال خودم نیست قبل از سونوی قلب وقتی لکه بینی هست میشه شیاف گذاشت؟یا چون هنوز ح ...

من دکترم قبل قلب شیاف نمیده چون اگه بارداری خوبی نباشه شیاف فقط کار سقط بدتر و سختتر میکنه اگه بارداری خوبی باشه هورمونا کار خودشون بلدن.نمونش خود من دو هفته لک داشتم اما بدون شیاف خوب شد بهم شیاف نداد

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ی سوال البته سوال خودم نیست قبل از سونوی قلب وقتی لکه بینی هست میشه شیاف گذاشت؟یا چون هنوز ح ...

صد در صد باید شیاف گذاشت 

به دستور پزشک

از روزی یکی تا ۳ تا

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....
عزیزم قرار نی همه بارداریا مث هم باشه و قرار نی با یه بار ادم باردار بشه نمکنه همه شرایطم اوکی باشه ...

درستههه.

اون سری بیخیال بودممم باردار شدم.

الا ۳ماه اقدام کردممم نسد تواین ۳ماههه خیلییی استرس گرفتم.همین استرس باعث میشه لقاح صورت نگیرههه.

واقعا نمیدونم چطوری این استرس از خودم دور کنم

تیکر تولد پسرمههه
درستههه. اون سری بیخیال بودممم باردار شدم. الا ۳ماه اقدام کردممم نسد تواین ۳ماههه خیلییی استرس گرف ...

من چی بگم که ۵ سال انتظار کشیدم

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....
البته کسایی که تنبلی تخمدان دارن ممکنه هر لحظه ای تخمک داشته باشن یعنی ۱۰۰ درصد نمیشه گفت که باردار ...

میدونی چرا میگم من تخمک گذاریم 24سیکلم بود پس لقاح دیر بوده چون تنبلی داشتم اما روز قبل موعود یعنی روز 29بیبی مثبت شد با بتا 160.چون خیلیا میگن شاید لقاح دیر بوده میخوام بگم خیلی ریط نداره تا موعود خودش نشون میده مگه تعداد معدووود

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
درستههه. اون سری بیخیال بودممم باردار شدم. الا ۳ماه اقدام کردممم نسد تواین ۳ماههه خیلییی استرس گرف ...

من ماهی که بیخیال بچه بودم 

چقدرم جنگ اعصاب داشتم باردار شدم 

باید ب هر چیزی فکر کنی جز بارداری

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
استارتر بی خیالی  چیزی که عین سه بار باردازی همون ماه تحربه کردم و واقعا بی خیال بودم

ممنون عزیزم

ی سوال دیگه سن بارداری رو چطور حساب میکنن

مثلا ۴ تیر دوستم سونو داد که گفتن ۵ هفتشه این یعنی ۵ هفته تموم شده وارد هفته ی ۶ شده؟یا تازه وارد هفته ی ۵ شده؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

البته کسایی که تنبلی تخمدان دارن ممکنه هر لحظه ای تخمک داشته باشن یعنی ۱۰۰ درصد نمیشه گفت که باردار ...

من دوره هام ۳۱ و ۳۲ روزست اون روزی که رفتم ازمایش با حساب ماشین حساب تخمک گذاری ۱۰ روز گذشته بود...

ممکن نیست بره بالااا اصلا؟؟

تیکر تولد پسرمههه
من ماهی که بیخیال بچه بودم  چقدرم جنگ اعصاب داشتم باردار شدم  باید ب هر چیزی فکر کنی جز ...

دقیقاااا..

ولییی نمیتونممم تمام سعیمو میکنم بهش فکر کنم نمیدونم چرااا نمیشه

تیکر تولد پسرمههه
من در بارداری قبلیم لکه بیبنی داشتم پزشک شیاف داد لکه بینی قطع شد

درسته عزیزم ولی رفیقم تو هفته ی ۵ فقط ساکش دیده شده بینهایت استرس داره واسه حاملگیه پوچ مصرف شیاف خدای نکرده اگه به سقط بکشه فقط بیشتر اذیتش میکنه🙁

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴