2777
2789
نمیدونم شاید بتونی خودت از پسش بربیایبعضی آدما سرسخت هستن و تنهایی تحمل میکنن و روزای سختشون رو میگذ ...

نظرت راجب شرایطم چیه سخته؟ اینکه از پدرومادرم دورم میرماا در سال چهار پنج بار میرم اونا میان

خودمون کارگاه خیاطی داریم صبح میریم شب میایم سخته دوری از پدرومادر؟

نظرت راجب شرایطم چیه سخته؟ اینکه از پدرومادرم دورم میرماا در سال چهار پنج بار میرم اونا میان خودمون ...

خب بعضیا وابسته تر هستن

به سن و سال هم بستگی داره

نمیشه بگم نه، چون من میتونم تحمل کنم پس تو هم باید بتونی تحمل کنی

ولی بنظرم بجای اینکه هی بخودت بگی وااای سخته... من دلم تنگ شده... من به مادرم وابسته بودم...

بجاش به خودت بگو آفرین دختر، خیلی بهتر از چیزی که انتظار داشتم از پسش بر اومدی، از استقلالت خوشم میاد، از روحیه ات احساس غرور میکنم، بهت افتخار میکنم...

نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا میگم هی به خودم روحیه میدم ولی میبینم نه...

نباید انتظار داشته باشی بعد از دو بار که به خودت تلقین کردی دیگه تمام مشکلاتت حل شده باشه

تمرین های ذهنی و تلقین باید منظم و طولانی مدت انجام بشه و خیلی با جدیت و روحیه پیگیرش باشید تا به جواب برسه

شما به تمرینات ذهنی منظم و طولانی مدت نیاز داری تا مشکلتون ریشه ای حل بشه

ایشالا با مرور زمان بهتر میشم نه؟به هر کی میگم میگن بعد پنج سال یادت افتاده از خانوادت دوری؟

حتما بهتر میشی

ولی وقتی اینقد برات سخته، یعنی تو جز همون آدمایی هستی که برای گذروندن این دوران باید مشاوره بگیری

چرا دوست نداری به روانشناس مراجعه بکنی؟

یکم دست وبالمون خالیه یعنی به روانشناس مراجعه کنم ۱۰۰درصد بهتر میشم؟

عزیزم هیچی توی دنیا صددرصد نیست

روانشناس کاری که میکنه اینه که کمکت میکنه افکار منفیتو کنترل بکنی، دیدت به زندگیتو اصلاح بکنی، افکار مثبت رو پرورش بدی، ظرفیت و تحملت رو بالا ببری و با داشته هات احساس خوشبختی بکنی و کمبودهاتو بپذیری و تاجایی که میتونی رفعشون کنی

بهت تمیرنهای ذهنی و تلقینی میگه، باهات حرف میزنه، بهت آرامش میده

ولی همه اینا وقتی اثر دارن که خودت تصمیم داشته باشی به خودت کمک بکنی، خودت تلاش بکنی، دل بدی به تمرینات، خودتو باور بکنی...

در صورتی که اینکارها رو بکنی، آره صددرصد جواب میگیری