95leyli مدیر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1125 عنوان خرید ک ن | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 17 پست چجوری میخرن من بعد این سال هنوز خجالت میکشم . همیشه اینترنتی میخریدم الان چون میخوایم بریم سفر نمیشه چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی امروز | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_وکیل_مدافع عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 200 بجان عزیزت نفهمیدم متاهلم عزیزم حرفم مشخص بود عزیزم
95leyli مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1125 معذبی برو داروخونه ای که فروشندش خاموم باشه رفتم ولی یه عالمه مشتری اقا بودن دقیقا توی همون گیشه چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی
95leyli مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1125 😂 خوشبحالتون. من شوهرم چیزشو میکنه میندازه خونه بعد میریم سفر میگه تو سفر خسته میشم و اومدیم سه روز ... 😄😄 چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی