2777
2789
عنوان

مدل کت تک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3071 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خ خشگله...شمام چادری هستین یا ن؟

نه عزیزم ولی به نظرم این واسه شما هم خیلی شیک و خوشگل میشه 

منم اگه یه روزی بخوام اینو تن کنم حتما چادر سر میکنم 😊😊😊

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
چ جالب

من با چادر مشکلی ندارم خیلی هم بهم میاد جاهای خاصی هم سر میکنم ولی به نظر من چادر سر کردن خیلی وظیفه سنگینیه من دوست ندارم بی حرمتی کنم به چادر

من درسته مانتویی هستم ولی همیشه حجابم کامل بوده حجابو دوست دارم😊

من با چادر مشکلی ندارم خیلی هم بهم میاد جاهای خاصی هم سر میکنم ولی به نظر من چادر سر کردن خیلی وظیفه ...

برعکس من ک از چادر بدم میاد ولی مجبوررم سر کنم همههههههه جااااا هم باید تحملش کنم

برعکس من ک از چادر بدم میاد ولی مجبوررم سر کنم همههههههه جااااا هم باید تحملش کنم

چون به اجبار بوده 

خانواده همسرتون اینطورن؟یا خود همسرتون؟

به نظر من به خودتون سخت نگیرین چادر خیلی قشنگه

چون به اجبار بوده  خانواده همسرتون اینطورن؟یا خود همسرتون؟ به نظر من به خودتون سخت نگیرین چاد ...

همه ی اطرافیان..هم همسر هم خونواده ها...واقعا سختمه چادر گرفتن..برام مایه عذابه..حالا کاری ب قشنگی و زشتیش ندارم...اصلا تو فکر مد و اینا نیستم فقط میخوام راحت باشم

همه ی اطرافیان..هم همسر هم خونواده ها...واقعا سختمه چادر گرفتن..برام مایه عذابه..حالا کاری ب قشنگی و ...

خب خودتون همسرتون رو انتخاب کردین با این شرایط بهتره خیلی به خودتون سخت نگیرین و با همسرتون صحبت کنین تا بتونین بعضی جاها با مانتو باشین

خب خودتون همسرتون رو انتخاب کردین با این شرایط بهتره خیلی به خودتون سخت نگیرین و با همسرتون صحبت کنی ...

اره انتخاب خودمه فکر نمیکردم اینجور سفت و سخت پیله باشه😄😄😄صحبت فایده نداشته تا حالا..اصلا گوش نمیده ببینه چی میگم😂😂😂همچین شوهری دارم من.....ممنونم بابت نظرات و همدردی....😘😘😍😍

اره انتخاب خودمه فکر نمیکردم اینجور سفت و سخت پیله باشه😄😄😄صحبت فایده نداشته تا حالا..اصلا گوش نمی ...

خواهش میکنم عزیزم😊

خداروشکر کنین شوهرتون بی غیرت نیست اونا دیگه افتضاحن😆