caligula مدیر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 20018 عنوان رحیم نجار🙃❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 35 پست من دوسش دارم چون نوید پورفرج بازیش میکنه🫠😃😍🤗چقد تو کراشیییییی اخهه🥲قدبلند خوش صدا خوش هیکل جذاب💞💋 امروز | 02:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
caligula مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 20018 🤣🤣زن منصور میشه در آخرالبته اگه کتاب رو عوض نکنن ولی منصور کتاب و فیلم فرق دارن کاش تو سریال زنش نشه اون منصوری ک من این قسمت ۱۲ دیدم عاشق نبود یه هول هوسباز بود
شاه_بلوط2 عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 3846 ولی منصور کتاب و فیلم فرق دارن کاش تو سریال زنش نشه اون منصوری ک من این قسمت ۱۲ دیدم عاشق نبود یه هو ... اصلا گند زدن تو داستان تو کتاب منصور گفت آدم باید خیلی بی ذوق باشه تو رو بزنه محبوبه🥺بعد تو فیلم هم زدش هم تو کمتر از ۲۴ ساعت عاشق یکی دیگه شد
caligula مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 20018 اصلا گند زدن تو داستان تو کتاب منصور گفت آدم باید خیلی بی ذوق باشه تو رو بزنه محبوبه🥺بعد تو فیلم هم ... اره منصور ۱۸۰درجه با کتاب تغییر دادن
djjcnsxjjcjxj عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 344 اصلا گند زدن تو داستان تو کتاب منصور گفت آدم باید خیلی بی ذوق باشه تو رو بزنه محبوبه🥺بعد تو فیلم هم ... خیلییی بد کردن سناریو رو گروه نویسندگی و کارگردانی
djjcnsxjjcjxj عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 344 🤣🤣زن منصور میشه در آخرالبته اگه کتاب رو عوض نکنن بابا این نرگس آبیارم گند زده تو کتاب میگن خیلی تغییرش دادهه ولی تو فیلم از نیمتاج خیلی خوشم میاد بی دلیلل خیلی به دلم نشسته
شاه_بلوط2 عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 3846 بابا این نرگس آبیارم گند زده تو کتاب میگن خیلی تغییرش دادهه ولی تو فیلم از نیمتاج خیلی خوشم میاد بی ... خیلی خانومه نمیتاج ههی همین نمیتاج محبوب رو میگیره برا منصورمن فیلمش رو دوس داشتم و تغییرش خوب بود تا اینکه منصور محبوب رو زد تو کتاب اصلا اینطوری نبود