2777
2789
عنوان

ازدوتج

167 بازدید | 23 پست

سلام بیاید بگید ازدواج سنتی میپسندین یا مدرن (همون که خودت پسند میکنی و میری دیت و علاقه داری )

با دلیل بگید و اینکه کدومش پایدارتره به نظرتون

تو دوست و اشناها چطور .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا مهم نیست

مهم انتخاب درست و اگاهانست

مهم اینه به اون نتیجه برسی که طرف مقابلت ادم درستیه . درک و فهم داره . شخصیت داره . میتونه حامی باشه . تکیه گاه باشه . میتونه نیمه گم شده باشه.

...yar🌙

من دوست دارم با یکی تو دانشگاهی محل کاری جایی اشنا بشم و اول خودم ببینمش بعد عاشقش بشم بعد اونم عاشقم بشه بعد یکی دو هفته همینطوری هی من نگم هی اون نگه ، بعد از دو هفته بیاد بهم بگه وای من میمیرم براتتتت

بعد بگیم خب پس تو به مامانت بگو منم به مامانم

یک سال فقط درحدی که مامانا بدونن نه کسی دیگه باهم رفت و امد داشته باشیم و بعد از یک سال هم بیان خواستگاری و رسمی بشه همه چی😂

ازدواج با واسطه هم شما اول میبینی و پسند میکنی و آشنا میشی حالا صرفا عشق تو نگاه اول اتفاقی نبودههمه ...

دقیقا عشق تونگاه اول خیلی مهمه یعنی تو یکیو پیدا کردی که همه چیش به دلت نشسته که شده عشق تو نگاه

دقیقا عشق تونگاه اول خیلی مهمه یعنی تو یکیو پیدا کردی که همه چیش به دلت نشسته که شده عشق تو نگاه

ولی درصد خطاش هم خیلی بالاست😉

با واسطه هم مزایای خودش رو داره

مثلا یکی همسر پزشک میخواد ولی اطرافش نیست با واسطه پیدا میکنه

ولی درصد خطاش هم خیلی بالاست😉با واسطه هم مزایای خودش رو دارهمثلا یکی همسر پزشک میخواد ولی اطرافش نی ...

بله ولی واسطه هم خیلی کم شده اطراف ما دیگه همه میگن میترسیم از واسطه و معرفی کردن

اصلا مهم نیستمهم انتخاب درست و اگاهانستمهم اینه به اون نتیجه برسی که طرف مقابلت ادم درستیه . درک و ف ...

فک میکنید همه ی اینایی که گفتید چقدر زمان میبره تا به این شناخت برسی