2777
2789
عنوان

نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 25 پست
واقعا ؟شما م خیال پردازی میکنین ؟انگار تنها جایی که همه چی خوبه همون جاست همه چی بر وفق مراد چکنم ؟چ ...

اره دروغ چرا من مثلا با یکی حرف بزنم خوشم میاد تو خیالات توهم خودم باهاش زندگی میکنم عروسی میکنم بعد میرم دیت میگم ای داد بیداد این بود؟ریدم توش🤣🤣اخر سرم خودمو اذیت میکنم تا ازش جدا شم از اون رویا

ببین هر وقت خواست بیاد سراغت برو یکاری انجام بده که یادت بره

می اید،هر انچه باید.♥️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

علتش تنهاییشه و اینکه دنبال ادم بی عیب و نقصه

آره تنهایی خیلی زیاد ،بخدا کم توقع ام حتی همون آدم خیالی م هم عیب و نقص داره ،حتی تو خیالم ذهنم فقیه😂😂😂

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

اره دروغ چرا من مثلا با یکی حرف بزنم خوشم میاد تو خیالات توهم خودم باهاش زندگی میکنم عروسی میکنم بعد ...

دقیقا توقع آدم میره بالا ،مثلا چند ماه پیش یک خاستگار اومد که البته اونها نپسندیدند ولی من کل مدت انگار دنبال شخصیت خیالی خودم میگشتم خیلی بده واقعا

دقیقا توقع آدم میره بالا ،مثلا چند ماه پیش یک خاستگار اومد که البته اونها نپسندیدند ولی من کل مدت ان ...

هر چی بیشتر بخوای خیال پردازی نکنی ذهن بیشتر میخواد اینکارو کنه باهاش مقاومت نکن هر وقت فکرو خیالش اومد برو سریع دنبال یه کاری برقص درس بخون حیات قدم بزن و بدون همه چیز واقعیه دختر قشنگم نه تو خیالات ماicon

می اید،هر انچه باید.♥️

هر چی بیشتر بخوای خیال پردازی نکنی ذهن بیشتر میخواد اینکارو کنه باهاش مقاومت نکن هر وقت فکرو خیالش ا ...

آره ان شاالله سعی میکنم تمومش کنم ممنونم راهنمایی کردین 😊

تمرین کن با خودت سعی کن از ذهنت بیرونش کنی سریال یا پارک یا مسافرت هم گزینه های خوبین

سریال که اهلش نیست م اصلا، پارک و مسافرت هم اگه همه چیم مثل ادما بود که خیالپرداز نمیشدم 🥲😊 ممنون از راهنمایی تون