2777
2789
عنوان

شام چی پختین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 87 پست
غذايه محبوب كي نيست خخخخ

غذای محبوب من نیست خانوادم مثل بچه ها خواهش میکنن تا من یذره بخورم😁😁😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ما كلا فقط ظهر برنجي ميخوريم  شب نوني  بعد نيمترسين چاق شين !؟😀

نه ما کلا خانوادگی اهل ورزشیم خونمون شده باشگاه با دستگاه و اینا 😅 یا بیشتر وقتا باشگاه میریم یا پیاده روی رقص 😁

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
نه ما کلا خانوادگی اهل ورزشیم خونمون شده باشگاه با دستگاه و اینا 😅 یا بیشتر وقتا باشگاه میریم یا پی ...

خب خيلي هم خوب ، موفق باشين 

منم ٤٦كيلو هستم ولي هميشه از چاقي ميترسم و با احتياط ميخورم 😆

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
غذای محبوب من نیست خانوادم مثل بچه ها خواهش میکنن تا من یذره بخورم😁😁😂😂

سهمتوبفرست واس من برعکس ما

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
نه ما کلا خانوادگی اهل ورزشیم خونمون شده باشگاه با دستگاه و اینا 😅 یا بیشتر وقتا باشگاه میریم یا پی ...

منم باشگاه میرم چاقم نیستم ولی وقتی میام ازباشگاه خیلی گرسنه م میش میترسم چاق شم

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
خب خيلي هم خوب ، موفق باشين  منم ٤٦كيلو هستم ولي هميشه از چاقي ميترسم و با احتياط ميخورم 😆

ورزش کن بخور دنیا دو روزه البته ما خودمونم تو خوردن احتیاط میکنیم من خودمم اونقدر پر اشتها نیستم کم میخورم😅😅

راویولی یه جور پاستای مغز داره. سس پستو هم مخلوط ریحون ایتالیایی و روغن زیتون و گوجه خشکه. اسمش دهن ...

میسی عزیز

منم باشگاه میرم چاقم نیستم ولی وقتی میام ازباشگاه خیلی گرسنه م میش میترسم چاق شم

اره ادم بره باشگاه اشتهاش زیاد میشه نترس بخور مگه چقدر زنده ایم ولی هرغذایی دوست داری بخور با احتیاط😄😅

اره ادم بره باشگاه اشتهاش زیاد میشه نترس بخور مگه چقدر زنده ایم ولی هرغذایی دوست داری بخور با احتیاط ...

چه استدلال قشگی یم داری بخورچه قدزنده ایم ازامروزاینوتکرارمیکنم وفقط میخورم م البته من یه تنبلم وگرنه همش مشغول آشپزیوخپردن بودم حتما