2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فهمیدیم دلت مردن میخواد به فکر خودت نیستی به فکر بقیه مردم بدبخت باش😑

بقیه به من چه برن درمان کنن عجب ادم سنگدلی هستی عوض اینکه طرف داره اینجوری میگه بگی دور از جونت میگی به فکره خودت نیستی به فکره مردم باش😒😒

وای اسی خودت با زبون خودت میگی بعد از من گله میکنی؟!😂

خب من بگم خودم بگم خیلی فرق داره بعدم یا تو انقدر نمیفهمی که یکی ارزوی مرگ داره حتما درد به جونشه بعد تازه میای باهاش بحث میکنی انگار به گفته منه این بیماری میاد یا نه

خدا نکنه منم هنوز به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ریدم تو این دنیا که زنده بودن یه درده و مردن یه درد

ممنم برام مهم نیست اصلا چه به ارزوهام رسیده باشم یا نرسیده باشم هیچ اهمیتی نداره نه قبل زندگیم نه خوشیایش برام مهمه نه درداش نه بعده زندگیم نه ارزو هیچی کلا دیگه برام ارزش نداره و مهم نیست پس ترجیح میدم بمیرم دیگه دلمم نمیخواد بجنگم

خب من بگم خودم بگم خیلی فرق داره بعدم یا تو انقدر نمیفهمی که یکی ارزوی مرگ داره حتما درد به جونشه بع ...

اسی واقعا حوصلتو ندارم معلومه دلت از جای دیگه پره دنبال یکی هستی دق و دلیت و خالی کنی برای همین هی کش میدی

دیگه ریپ نزن خواهشا👌

اسی واقعا حوصلتو ندارم معلومه دلت از جای دیگه پره دنبال یکی هستی دق و دلیت و خالی کنی برای همین هی ک ...

حوصله نداری میخواستی حرف اضافه نزنی بعدم خوبه من گفتم بلا به دور تمام ایرانیان معلومه کی دنباله بحثه و بی.... هستش ریپ میرنم خوبم میزنم حرف نزن دیگه تا ریپ نزنم