یه پسر ۱۲ونیم ساله هست که هیچ نشونخ بلوغی نداره😐 با ببخشید آ ل ت تناسلی کوچیک
حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
بچه ها پسر ۴ ساله بعضی وقتا آلتش سفت بشه بدون هیچ حسی مشکل داره ؟
نه طبیعیه
آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
خدا خیرت بده من غیر از پسرم پسر دیگه ای ندیدم اینجوری میشه روم نمیشد از کسی بپرسم ممنون جواب ...
خواهش عزیزم من دوتاپسربزرگ کردم،میدونم طبیعیه😁 نگران نباش
آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
با شروع بلوغ پسران و بروز نشانههای جسمی و جنسی، تغییرات و فرایند بالغ شدن آغاز میشود. نوجوان به تبع این تغییرات جسمی، با چالشهایی رو به رو میشود. اطرافیان شاهد نشانههای ظاهری و خود نوجوان علاوه بر آنها به دلیل شروع تفکر انتزاعی دچار دغدغههای فراوانی میشود. تغییرات عمده در تیپ بدن و اجزای صورت ممکن است برای نوجوان آزار دهنده باشد. همچنین تغییرات شدید در میل و اندامهای جنسی برای او چالشی است که تأثیرات روانی زیادی را نیز به همراه دارد. نحوه برخورد با این تغییرات نیازمند آگاهی داشتن از آنها است. والدین با آگاهی و بردباری در ارتباط با نوجوانشان میتوانند به آنها برای گذار از بحران نوجوانی کمک کنند. نوجوان پسر باید بداند این ویژگیها و تغییرات طبیعی است و لازم است در مواجهه با آنها صبورانه و منطقی برخورد کند. برای کسب اطلاعات بیشتر ازبحران نوجوانیکلیک کنید.
عزیزم یک سوال پسرمن ده سالشه بالای عورتش یکم مو درآورده نگران شدم آیا زوده ؟
فکر نمیکنم مشکلی باشه
بازم بستگی داره بقیه نشانه های بلوغو داشته باشه یانه
تو نت ببینین نشانه های بلوغ پسرانو
دیدم نوشته بود ده تا ۱۱ سالگی فقط مو خیالم راحت شد نه بقیه ویژگی های بلوغ رو نداره خیلی هم بچ ...
خب خداروشکر عزیزم
عاقبت به خیر باشه ان شاالله