2777
2789
عنوان

پدر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 22 پست
وقتی برای خانه خرید می کنه دوتا کارتون کیک و خوراکی هم بردار برلی مدرسه ات یا نان پنیری چیزی بردار ب ...

کارتون کیک بردارم قطعا اون پولو نمیده

لباسم با ترس و لرز میرم سمتش یا میگه نداری مگه یا گرونه

لباسایی که دارم طبق همین روال خریدم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عیبی نداره عوضش میفهمه ک همه چی خیلی گرونه

دوستام مثلا برنامه میچینن برای فلان کار واقعا میگم پول ندارم

مسخرم میکنن بهم میخنون میگن تعارف نکن فیلم بازی نکن

ولی نمیدونن حقیقته

دوستام مثلا برنامه میچینن برای فلان کار واقعا میگم پول ندارممسخرم میکنن بهم میخنون میگن تعارف نکن فی ...

والا دیگه راهی ندارم بجز اینکه از اون ماهانه کمی که بهت میده پس انداز کوچولویی در حد ماهی ۵۰۰ تا ۱ تومن داشته باشی کمتر خوراکی بخری

کارتون کیک بردارم قطعا اون پولو نمیدهلباسم با ترس و لرز میرم سمتش یا میگه نداری مگه یا گرونهلباسایی ...

اگه گفت نداری بگو نه کهنه شدن

اگه گفت گرونه بگو همه جا همینه یا ارزونترش را پیدا می کنیم

باید قلق بابات دستت بیاد تا ازش پول بگیری با دعوا و بی احترامی نه با سیاست و چرب زبونی و مهربونی

اگه گفت نداری بگو نه کهنه شدن اگه گفت گرونه بگو همه جا همینه یا ارزونترش را پیدا می کنیم باید قلق با ...

بدبختیم اینه از بچگی کم توفع بودم خیلی بچه بودم اوضاع مالیمون خوب نبود

خونه هم نداشتیم کل زندگیش یه موتور بود

با نداریا با اینکه خیلی بچه بودم ساختم ولی الان که باید ثمرشو ببینم

هیچی به هیچی