2777
2789
عنوان

خود کشی

103 بازدید | 15 پست

همش تو فکر خود کشی هستم .زندگی خیلی داره روم فشار میاره دیگه نمیتونم اینهمه فشار رو تحمل کنم

هیچ دلخوشی برای من توی دنیا وجود نداره

هیچ شادی وجود نداره

هیچ چی خوشحالم نمیکنه

تو خونمون مرگ موش داریم

همش وسوسه میشم بخورم تموم بشه و بره

راحت میشم

خدامیدونه کی این کارو بکنم

برای بدست آوردن سن واقعیم منهای 37کن. آقای محترم به خانم ها درخواست نمیدهدباتشکر از آقایون محترم

منم مثه توام خودکشی گناهه تحمل کن

خیلی دوران سختی رو دارم میگذرونم

هر روز سخت تر از دیروز

برای بدست آوردن سن واقعیم منهای 37کن. آقای محترم به خانم ها درخواست نمیدهدباتشکر از آقایون محترم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهیار🗣️

میگردم.بین فلسفه میگردم، لابلای ادبیات میگردم، درون سینما میگردم، میان موسیقی میگردم...بلکه فیلسوفی مرا یافته باشد، ادیبی مرا نوشته باشد، فیلمسازی مرا ساخته باشد و موسیقی دانی مرا نواخته باشد:)🤍

اتفاقا منم اینجوری بودم یه مدت

ببین نمیدونم اعتقادات چطوره و در چه حده ولی این خوب میدونم که خودکشی چیزیو درست نمیکنه چون که خدا اصلا از خودکشی خوشش نمیاد و روح اون کسی که خودکشی میکنه بعدش در عذابه خیلی بدتر از این دنیا اذیت میشه و من شنیدم که تا زمانی که مرگ واقعی اون فرد فرا برسه توی یه جای خاکستری رنگ و عذاب میکشه روح اون فرد

اتفاقا منم اینجوری بودم یه مدتببین نمیدونم اعتقادات چطوره و در چه حده ولی این خوب میدونم که خودکشی چ ...

من هم اعتقاداتم مثل شماست

اگه این اعتقادات رو نداشتم

به همون خدای بالاسر قسم که تاحالا خود کشی کرده بودم

داستانت رو نشنیده باور میکنمتحمل کنخودکشی عذاب ابدیه اما دنیا تموم میشه

چون عذابش بدتر از این دنیاست تاحالا موفق نشدم این کارو کنم

حتی بهش فکرم نکن قول بده.. ما تحمل میکنیم که اونور دیگه عذاب نکشیم

اگه دلمم بخواد

بخاطر عذابش

نمیتونم خود کشی کنم

درس بخون بری دانشگاه حال روحیت خیلی بهتر میشه دانشگاه خیلی خوبه چه رشته ای درس خوندی قبلا

من کارشناسی دارم