2777
2789
ایران باشه

عزیزم میدونی من دوسال پشت کنکورم سومین سالی بود که امسال کنکور دادم دانش آموز تنبلی نبودم خدا شاهده از دهم تا الان درگیر کنکورم از زندگی از جوونی افتادم پوست صورتم داغون شده دندونام همش عصب کشی ان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از خودت بپرس اگر فقط دوست داش و امن بود و پول نداشت بازم باهاش ازدواج میکردی اگر جوابت نه بود خیلی ن ...

حالا امسال دوباره من کنکور دادم منتظر جوابم پارسال ترازم خوب بود خیر سرم دانش آموز نمونه دولتی بودم حتی دعوت به مصاحبه هم نشدم سهمیه ها زیاد شده ۱۷مدل سهمیه اعمال میکنن انقدر حالم بده نمیدونم چجوری زدم امسال از شهرستان ما و روستا های اطراف فقط ۴نفر برمیدارن فک ۴نفر دارم دیونه میشم امسالم مجازم تراز آوردم ولی نمیدونم قرارع چی بشه با یه حال بدی درس خوندم عاشق بودم طرف ازدواج کرد بازم درس خوندم الان دیگه نمیدونم باید چیکار کنم میدونی من الان اگه ازدواج کنم با عقل ازدواج میکنم نه با عشق

پس همون ازدواج خوبه

از حسرت شدن معلمی میترسم که اینم نشه تا آخر عمر به دلم بمونه من پولو دوست دارم نمیگم بده اونی که عاشقش بودم یه شغل داشت یه زمین حتی ماشینشم شریک بود اصلا پولدار نبود اصلا ولی من عاشق بودم