2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیخوام بیمارستان برم🥲 میترسم از محیطشبرای بوتاکس هم سنم کمه از ۱۴ سالگی دارم الان ۱۸ سالمه گاهی ...

تنهاراه درمان میگرن اصلاح طبع بدن و تغییر سبک زندگیه

باید تحرک داشته باشه پیاده روی یا باشگاه

اگه میگرنت از سردیه غذاها و خوراک های گرم بخور اگر میگرنت گرمیه غذاهای سرد باید بخوری

و یه چیزی که شاید عجیب باشه اینه که منشا اصلی میگرن از روح و روان ادمه درواقع خشم فردخورذه و حرفای زده نشده و اضطراب تبدیل به میگرن میشه

من خیلی حالم بد میشه و آنقدر عصبی میشم که باید سر همه خالی کنم بخوابم گاها بدتر هم میشه

قطره اسطخدوس ی مدت خوردم. دمنوش های آرامش بخش بخورین. دکتر اعصاب و روان میرم، تشخیص داد سردردام تنشی هست، ی قرص کوچیک داده هر شب میخورم خیلی خیلی بهترم

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓
من میگرن شدید دارم. همه راه ها رو رفتم. حتی چندباری بوتاکس هم زدم ولی هیچی... دیشب رفتم بیمارستان بر ...

یه خانوم خارجی تو اینستا میگفت موقع میگرن پاتونو تو اب داغ بزارید چهار پنج دقیقه

من امتحان کردم دردش خیلی کم شد

من حوله داغ رو سرم جاهایی که درد میکنه میزارم خوب میشم

وماساژ میدم

از این میترسم حقیقتاراه دیگه ای ندارید بجز زالو و بیمارستان و سرم؟

اصلا ترس نداره. چشماتونو ببندین، فکر کنین زنبور نیش کوچولو زده. خیلی کوچیک. طفلیا گناه دارن. انقد زالو خواص داره حد نداره

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓
قطره اسطخدوس ی مدت خوردم. دمنوش های آرامش بخش بخورین. دکتر اعصاب و روان میرم، تشخیص داد سردردام تنشی ...

علائمتونو میشه بگین دکتر گفت سردرد تنشی هست؟. من دردام شبیه سردرهای تنشی هستش. عصرا پس سرم درد میگیره و دلم میخاد سرموفشار بدم به پشت سر میخوابم پس سرم درد میگیره و اینکه اصلا صدارو بلند باشه نمیتونم تحمل کنم

تنهاراه درمان میگرن اصلاح طبع بدن و تغییر سبک زندگیهباید تحرک داشته باشه پیاده روی یا باشگاه اگه میگ ...

میگرنم عصبیه

دقیقا درسته

میخوام پاکسازی کنم بدنمو به زودی🥲 کاش بتونم زودتر

مسلط به انگلیسی و آلمانی_محصل ریاضی_ Prompt engineer.

میگرنم عصبیه دقیقا درستهمیخوام پاکسازی کنم بدنمو به زودی🥲 کاش بتونم زودتر

هرچه سریع تر درمان کنین وگرنه مسکن ها خدایی نکرده به کبد هم اسیب میزنه

قرار هم نیست کار سختی بکنی یه لیست از خوراکی های متناسب با طبع بدنت تهسه کن و سعی کن اونازو بیشتر بخوری

پیاده روی هم درحد بیست دقیقه خوبه حتی

یه خانوم خارجی تو اینستا میگفت موقع میگرن پاتونو تو اب داغ بزارید چهار پنج دقیقه من امتحان کردم دردش ...

اون آب داغ رو امتحان میکنم مرسی🥲

مسلط به انگلیسی و آلمانی_محصل ریاضی_ Prompt engineer.