2777
2789
عنوان

عقده ای شدم

188 بازدید | 20 پست

حس بدی دارم همش دلم میخواد یکی بیاد منو ببره بیرون ،رمانتیک بازی ،بوس و بغل و حرفای عاشقونه ،من تقریباً آدم معتقدی ام نه خیلی ولی خب مثلا تا الان ۲۶سالم با هیچ پسری مطلقا هیچ گونه برخوردی نداشتم حتی خاستگار گاهی میومد به صحبت و اینا نمیرسید ،دوست دختر هم اصلا ندارم چه کنم تنها و سرشار از نیاز چطوری روزگار بگذرونم

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

من تا چندماه پیش عقده ی شوهر داشتک اما چنان ذوقم کور شده ک کسیم بیاد دیگه نمیخوام

کاش تا وقتی ذوقشو داریم بشه

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این جام سن ازدواج خیلی پایینه مثلا دختر عمم ۲۰سالشه الان نامزده همه عروسی های این پنج سال اخیر عروس از من کوچکتر بوده تازه الان دومادا هم کوچکترن دیگه یعنی اون طور امیدی هم به ازدواج نیست دیگه

این جام سن ازدواج خیلی پایینه مثلا دختر عمم ۲۰سالشه الان نامزده همه عروسی های این پنج سال اخیر عروس ...

لرستانی؟

یعنی روز خبرش بما میرسه که خلاص شدیم؟!میخوام ناامید بشم اما ته دلم میگه نشو خبر خوبه میرسه

من تا چندماه پیش عقده ی شوهر داشتک اما چنان ذوقم کور شده ک کسیم بیاد دیگه نمیخوام کاش تا وقتی ذوقشو ...

شاید اگه بیاد ذوقش هم بیاره 😢

منم همینطور ولی دنیا همینقدر چرت و نا امید کنندس متاسفانه

خیلی سخته من همیشه به فکر خدا بودم که مثلاً دوست شدن با نامحرم حرومه و اینا ولی همه با دوست پسرشون ازدواج کردن رفت

کسی ک بیاد ببرت بیرون به بوس بغل ختم نمیشه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
من تا چندماه پیش عقده ی شوهر داشتک اما چنان ذوقم کور شده ک کسیم بیاد دیگه نمیخوام کاش تا وقتی ذوقشو ...

قربونت برم حتما حکمتی هست و هر کس یه موعدی داری برا ازدواج.

بعدش تو شوهر کردن بقران هیچی نی😂🤌🏻

روی هدفات تمرکز کن بجای اینکه بشینی به ای چیزای بنظرم کصشر فکر کنی...عشق و رمانتیک بازی این روزا وجو ...

آخه چه هدفی من با این که هوشم خوب بود دیگه نمیخوام به درس فکر کنم ،کیک و اینام رفتم آینده ای نداشت برام حالا میخام بدکار جدید شروع کنم ولی این نیاز ادمه نمیشه نادیده گرفت بعدم هرکس اطراف منه شوهرش حمایت میکنه پیشرفت میکنن من تنها چکار کنم