2777
2789
عنوان

مادرایی که پسر دارن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 42 پست

اره بیضه بالا میره خیلی اروم معاینه کنید اگه احساس کردین فقط یه دونه ست ببرین پیش متخصص سونو بنویسه برای بچه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو که میگین درسته ولی باید تا قبل از یک سالگی بیاد پایین اگه نیومد باید جراحی بشه وگرنه بیضه میگند ...

اره دقیقا خیلی از مادرا نمیدونن واسه همین گفتم بگم شاید کمکی کرده باشم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
باید بیضه های بچه رو معاینه کنید ببینید هردوتاش تو کیسه باشه نباشه باید تحت درمان قرار بگیره و یه مو ...

اینا رو همون موقع تولد تو بیمارستان معاینه میکنن.

پسر من جیش کرده بود تو صورت دکتره

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

ممنون از توضیحت عزیزم🌹🌹🌹

فردا معاینش میکنم😊

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

متخصص کودکان همیشه چک میکنه.احتمالش هست بعدن اینجور بشه؟پسر من الان بزرگه دیگه نمیشه که معاینش کنم

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

من برادرم به خاطر همین مشکل الان ناباروره اگه کسی بود توضیح میداد همچین مشکلی پیش نمیومد

متخصص کودکان همیشه چک میکنه.احتمالش هست بعدن اینجور بشه؟پسر من الان بزرگه دیگه نمیشه که معاینش کنم

اگه چک شده قبلا مشکی نیست اما واسه خیال راحتی ببرشون سونو

يني اگه دو تاش سرجاش باشه اون پايين مشكلي نيست؟

نه باید تو کیسه اون پایین باشه تا شیش ماهگی میاد پایین نیاد تحت درمان قرار میگیرن

نه گلم بچه ها وقتی به دنیا میان بیضشون تو کیسه بیضه نیست و به مرور میاد پایین ولی اگه تا یکسالگی نیا ...

خب لمس کنیم معلوم میشه دیگه...منم نیدونستم ولی چند بار لمس کردم سر جاش بود و درسته اگه نباشه عقیم میشن

در من چیزی کم بود و در این زندگانی چیزی کج‌...
من مشکلم کجی آلته پسرمه و این که خیلی کج ادرار میکنه

پسرمنم کج ادرار میکنه

چند سالشه پسرت؟به چه روشی ختنه شد؟

😉😉خدایا چون دیدم ناظری ساکتم😉خدایا ممنون بابت مهربونیات 💖💖💖💖
2790
2778
2791
2779
2792