2777
2789
عنوان

هزینه ماما

| مشاهده متن کامل بحث + 2888 بازدید | 50 پست
ميخواستي بگي غلط كردي تو كه هفتاد تومنه ويزيت دكتر ٤٠تومنه حالا معاينه بخواد يا نخواد كه جدا نيست

حالم بد شده بود به خاطر حرفاش در مورد مشکلم ترسیده بودم اصلا هیچی نگفتم حالا یادم افتاده دارم میسوزم

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباه کردی رفتی پیش ماما من رفتم متخصص معاینه کرد تست پاپ اسمیر گرفت 40تومن ویزیت دادم 2تومنم هزین ...

وای نگوووو خیلی اعصابم خرد شده 😤😥😥😥😥

😑😑😑خاک تو سرم 

حالا دیگه دادی رفت ولی تو بارداری خیلی از این کلاه ها سر ادم میزارن چون میدونن مجبوری پول بدی،من هروقت دکتر میگفت بیا اگه میدیدم نیاز نیست یکی دو هفته دیرتر میرفتم،الکی ویزیت میخوان دیگه

خدایا شکرت هزاربار
سرمو کلاه گذاشت😐😐😐😐منم ترسیده بودم، نگران بودم فقط پولو دادم و اومدم بیرون. حرومش بشه

حرومش باشه 

یبارم من تعریف یه دکتر زنان رو شنیدم گفتم یه سر برم ببینم اون چجوریه ۳ روز قبلشم سونو رفته بودم غربالگری اول 

تا نشستم گفت بخواب رو تخت منم گفتم فشار اینا میخواد بگیره 

زارت اومد دستگاه سونوشو گذاشت رو شکمم ۳۰ ثانیه بعدم چندتا دارو مکمل نوشت و داد دستم اومدم بیرون منشیش گفت ۱۰۰ تومن😶

گفتم چرا؟ 

گفت ۵۰ ویزیت 

۵۰ سونو 

میخواستم سرشو بکوبم تو دیوار بگم من مگه سونو خواستم ۳ روز پیش رفتم .

هیچی دیگه ۱۰۰ تومن دادم اومدم

سرمو کلاه گذاشت😐😐😐😐منم ترسیده بودم، نگران بودم فقط پولو دادم و اومدم بیرون. حرومش بشه

فردا برو سراغش 

بگو من پرسيدم گفتن هزينه معاينه جدا نيست

لطفا سي تومن به من برگردونيد وگرنه مجبورم زنگ بزنم معرفيتون كنم بيان رسيدگي كنن

لايك نكن مرسي اه
حالا دیگه دادی رفت ولی تو بارداری خیلی از این کلاه ها سر ادم میزارن چون میدونن مجبوری پول بدی،من هرو ...

چرا انقد حریصن اخه.... 😞 😞 خدا لعنت کنه اینجور آدمای دغل کار رو

وای نگوووو خیلی اعصابم خرد شده 😤😥😥😥😥

بیخیال بابا من یه بار رفتم دکتر غدد 40تومن ویزیت دادم بهم دارو نداد گفت پرهیز کن

رفتم دکتر زنان گفت حتما بهش بگو دارو بده

دوباره اومدم به این گفتم دارو بده ویزیت دادم

120تومن 3تا ویزیت دادم بخاطر یه دارو

خدایا شکرت هزاربار
فردا برو سراغش  بگو من پرسيدم گفتن هزينه معاينه جدا نيست لطفا سي تومن به من برگردونيد وگرنه م ...

اخه چیزی دستم نیس یه فیش کارتخوان بود که انداختم رفت میتونه انکار کنه من رفتم اونجا. هیچ کسم نبود فقط خودش و منشی