2777
2789
عنوان

دوستان عزیزی که تو تاپیک" مدیریت هزینه ها و صرفه جویی" بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 2912941 بازدید | 43019 پست
سلام دوستان عزیزم. من دوتا نوجوان دارم.به خاطراونها خیلی خرجهای ناخواسته برام پیش میاد.  مثلا ...

سلام 

بچه های شما نوجوان هستن و براشون واقعا لازمه.

من پسرم هفت سالشه و تا الان حدود ۵۰۰برای دوتا کلاسش دادم.

خدا برکت بده.میرسونی ان شا...

این نیز بگذرد...                                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام دوستای خوبم

برادرم برام چند کیلو گیلاس آورد که برامون زیاد بود ترسیدم خراب شه امروز کمپوت درست کردم باهاشون. 

دوستان برای کمپوت حتما باید میوه ها سالم باشن و خرابی نداشته باشن به این نکته دقت کنین حتما.  

پروردگارا دست نیاز به درگاه تو دراز می‌کنم و از کسی خواسته‌هایم را طلب می‌کنم که هیچ‌گاه منتی بر سرم نمی‌گذارد، آرزوهایم را به تو می‌گویم، به تو که همیشه دوست منی. عاشق‌تر از همیشه سر بر آستان ملکوتیت می‌گذارم و در دل دعا می‌کنم و از تو می‌خواهم که آرامش، برکت و سلامتی را برای خودم و دوستانم ارزانی داری.  
سلام دوستان عزیزم. من دوتا نوجوان دارم.به خاطراونها خیلی خرجهای ناخواسته برام پیش میاد.  مثلا ...

بعله اصولی خرج کردید. اوایل ازدواج و یا تا بچه ها وارد سن مدسه نشدن خوب پسانداز کردن راحته ولی بعد از اون واقعا همین که احتیاجات ضروری  اهل خونه رو بتونیم تامین کنیم یعنی موفق بودیم.در کنارش هم پسانداز کوچیک برای اینده 

سلام بچه ها...

دیروز رفتیم هایپر می که نهایت ۱۰چ خرید کنیم..با فیش ۳۰۰ برگشتیم...

کلن دو تا کیسه شد خریدامون.کیسه بزرگ نه ها...به شوهرم میگم کلی چیز میزایی که خاستیمو تازه بر نداشتیم😐

یه کفش هم برا پسر کوچیکم خریدیم ۷۰.

هیچی دیگه تنبیهم چی باشه حالا؟

اها دیگه لپ لپ نخرین😠😠😠 تحریم# لپ لپ...۱۵ یه دونه خریدم توش آشغال بود😐

تنبیهمم اینه تا یک هفته هیچی نباس بخرم.

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
سلام بچه ها... دیروز رفتیم هایپر می که نهایت ۱۰چ خرید کنیم..با فیش ۳۰۰ برگشتیم... کلن دو تا کیسه ش ...

اره لپ لپ همیشه ی اسباب بازی مزخرف توش هست با پلاستیکای بی کیفیت و بازیافت شده ... هر وقت برادر زادم میخره به داداشم میگم حیف پول ک میدی ب این

والا من پسر بزرگمو ثبت نام کردیم.یه مدرسه نسبتن خوب که مزیتش اینه نزدیکمونه.۳ تومن شهریه اش شد و از همین الان دارن میگیرن.دیگه واقعن پولی نمیمونه برای کلاس های کناره و تفننی.در عوض من خودم سعی میکنم باهاش مهارت های عمومی رو کار کنم.شوهرمم ببردش استخر شنا یادش بده😅 والا حتمن لازم نیس بره کلاس که دل خودمم هزار تا راه بره تا اون برگرده...

سلام بچه ها... دیروز رفتیم هایپر می که نهایت ۱۰چ خرید کنیم..با فیش ۳۰۰ برگشتیم... کلن دو تا کیسه ش ...

اون ۱۰ چ چیه.منظورم ۱۰۰ تومنه😆

سلام 

عزیزم برای طرز فکرت بهت تبریک میگم

هزینه هایی که برای بچه ها میشه رو به عنوان سرمایه گذاری نگاه کنیم

منم همینطور هستم و با اینکه بچه هام کوچکتر هستند پول و وقت زیادی صرفشون میکنم و هر بار نتیجه رو میبینم خدا رو شکر میکنم

کمترین نتیجه این هست که سرگرم یه مهارت و کلاسی هستند

سلام دوستای خوبم  برادرم برام چند کیلو گیلاس آورد که برامون زیاد بود ترسیدم خراب شه امروز کمپو ...

میشه بگین طرز تهیشو شما هم .اینجا یکی از دوستان گفتن میخوام ببینم شما هم مثل اون دوستی که گفتین درست کردین 

😘لطفا دعا کنین برا آرامشم 😍

دیروز با همسرم رفتم قالیچه بخریم رفته بود از بهترین خیابن شهرمون خرید میکرد 3 تا قالیچه 3 میلیون میشد باهاش حرف زدم..رفتیم بازر سنتی شهرمون با یک و نیم قالیچه رو خریدیم باور کنید مدلاشم کمی از اونجا نداشت فقط تنوعش کم بود ک اتفاقا انتخابمونو راحت تر کرد اونجا گیج شده بودیم...یک و نیم موند که سه گرم و نیم طلا خریدیم برای پس انداز

میشه بگین طرز تهیشو شما هم .اینجا یکی از دوستان گفتن میخوام ببینم شما هم مثل اون دوستی که گفتین درست ...

سلام دوست خوبم رفتم دیدم بعله دقیقا مثل ایشون درست میکنم اما شکر رو بیشتر میریزم تو شیشه بزرگ که تو عکس هست من ۶ تا قاشق شکر میریزم و هر چی شیشه کوچیکتر شکر هم کمتر . چون همسرم دوست داره یکم شیرین‌تر باشه. اما اگه دوست ندارید شیرین شه خیلی همون سه یا چهار قاشق شکر کافیه.

پروردگارا دست نیاز به درگاه تو دراز می‌کنم و از کسی خواسته‌هایم را طلب می‌کنم که هیچ‌گاه منتی بر سرم نمی‌گذارد، آرزوهایم را به تو می‌گویم، به تو که همیشه دوست منی. عاشق‌تر از همیشه سر بر آستان ملکوتیت می‌گذارم و در دل دعا می‌کنم و از تو می‌خواهم که آرامش، برکت و سلامتی را برای خودم و دوستانم ارزانی داری.  

دوستان،،،یه واحد خام رو بخریم قسطی ،،،بنظرتون می ارزه طلا واسش بفروشم؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔