2777
2789
عنوان

دوستان عزیزی که تو تاپیک" مدیریت هزینه ها و صرفه جویی" بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 2929963 بازدید | 43016 پست
منم  زبان دوست دارم.یه دوره ای که دانشجو بودم ۱۵ترم زبان رفتم عالی بود.اما الان خیلی خیلی گرونه ...

سلام دوست عزیز اپلیکیشن زبان شناس گزینه مناسبی می‌تونه براتون باشه.

پروردگارا دست نیاز به درگاه تو دراز می‌کنم و از کسی خواسته‌هایم را طلب می‌کنم که هیچ‌گاه منتی بر سرم نمی‌گذارد، آرزوهایم را به تو می‌گویم، به تو که همیشه دوست منی. عاشق‌تر از همیشه سر بر آستان ملکوتیت می‌گذارم و در دل دعا می‌کنم و از تو می‌خواهم که آرامش، برکت و سلامتی را برای خودم و دوستانم ارزانی داری.  
سلام دوستای خوبم،سوالی داشتم ازهمتون،شاید سوالم به موضوع تایپیک بی ربط باشه،ولی خب اینم در مورد زندگ ...

اگر مثلا یکی دو سال دیرتر از زمانی که درنظرگرفتید عقد بمونیدعروسی کنی ولی بتونی خونه بخری صبرکن ولی اکه میخواد زمان خیلی طولانی ببره فایده نداره عقد بمونی درکل خونه الان خیلی خیلی مهمه کسی که اول زندگی خونه داشته باشه یه عالمه جلو هست ولی این بستگی به شرایط زندگی شما داره چون دوران عقد خیلی طولانی هم زیاد جالب نیس و عواقب خودش رو داره ولی اگه امکانش براتون هست با یکی دوسال طولانی تر شدن زمان عقد و سبک خریدن جهیزیه بتونی خونه بخری اینکاررو انجام بده 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگر مثلا یکی دو سال دیرتر از زمانی که درنظرگرفتید عقد بمونیدعروسی کنی ولی بتونی خونه بخری صبرکن ولی ...

سلام عزیزم درسته

باتوکل برخدا دنبال خونه باقیمت مناسب اطراف تهرانم

مث پرند،شهریار،

ببینین خدامون چی میخاد برامون😊

برامون دعا کن دوستم😍

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
اگر مثلا یکی دو سال دیرتر از زمانی که درنظرگرفتید عقد بمونیدعروسی کنی ولی بتونی خونه بخری صبرکن ولی ...

انشاالله دوستمون خونه دار شن .... ما دو ماه بعد عقد خونه خریدیم...ماشین فروختیم تمام پولا و طلاهامونو دادیم یعنی فقط من موندم و شوهرم و حلقه هامون :) با ی نشون من...الان یکسال میگذره قراره 2 سال دیگم عقد بمونیم تا یکم قسطامون سبک شه عروسی بگیریم...بنظرم ادم میخاد خونه بخره اول بخره بعد صبر کنه تا عروسی

اگر بخوای به حرف مردم گوش کنی اونا ازت توقع جهیزیه دارن(که هیچ وقت هم دهنشون بسته نمیشه)!ولی اگه بخوای عاقلانه ومنطقی برخورد کنی خونه بهتره!من که از مستاجری متنفرم(۸سال)،آرامشی که الان تو خونه خودم دارم به هیچ عنوان مستاجری نداشتم همش به همسری میگم اگه میدونستم خونه دار شدن این همه اعصابم رو آروم میکنه از همه چی میزدم وزمینمون رو میساختم.

من عروسی نمیگیرم...فقط درحد فامیل درجه یک شام میدم بعدش با همسرم آتلیه آرایشگاه میریم ک عکس داشته باشم

پول عروسی ی مسافرت خوب میرم

دوروز پیشم چرخ گوشت رو دادم لوازم خانگی بفروشن(ازهرکی پرسیدم گفت نیازی ندارن) مرد گفت 550میره

باپولش میتونم چیزای دیگه ک دوست دارم بخرم

خانما من یکم کار کردم با پس انداز چن ماههم شد ۲ میلیون به نظرتون طلا بخرم یا نه حتی شده یه تیکه کوچی ...

خوش بحالت که از هنرت درآمد داری.

منم خیلی دوست دارم از هنرم درآمد داشته باشم.ولی بلد نیستم.

این نیز بگذرد...                                                       
انشاالله دوستمون خونه دار شن .... ما دو ماه بعد عقد خونه خریدیم...ماشین فروختیم تمام پولا و طلاهامون ...

سلام عزیزم چ خبرخوببببببی😍

خدااااارووووشکر خیلی خوشحالم کرددددی😍

ولی من از فروختن طلا حیفم میاد دوران نامزدی

آبجی برامام دعا کن لطفا😍

هرچی خدامون بخاد😍

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
اگر بخوای به حرف مردم گوش کنی اونا ازت توقع جهیزیه دارن(که هیچ وقت هم دهنشون بسته نمیشه)!ولی اگه بخو ...

سلام عزیزم درسته

ن من به حرف مردم کاری ندارم،هرکی چیزی بگه جوابشو بااحترام میگیره😊

خداروشکر عزیزم که الان خونه خودتون باهمسرت زندگی پرازآرامش دارین خداروشکر😍😍

برامام دعا کن خواهری😍

خدای ما بهترینارو برا بنده هاش میخاد،ان شاءلله ببینیم چی پیش میاد😍

دختر گلگلی جهیزیه واجبارو بگیر اون چیزایی که تشریفاتی وبه خاطر چشم وهمچشمیه حذفش کن،خونه تو اولویتت ...

اره عزیزم به امیدخدا هدفم اینه که خیلی واجبارو بخرم،بقیشو نقد بگیرم،اگه با نظرم موافقت کنن،

خیلیبه خونه فکرمیکنم خیلی

امیدوارم همه طعم داشتنشو بچشیم به خاست خدای مهربونم😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز