2777
2789
عنوان

دوستان عزیزی که تو تاپیک" مدیریت هزینه ها و صرفه جویی" بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 2915977 بازدید | 43019 پست
13ماه صفراينه شمعدون .اين هفته سه شنبه ميشه

خب آینه شمعدون بعدش چیکار کنیم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
مرسی عزیزم❤❤ به نظرت طرحها رو شرکت کنم؟اگه اره چطور باید اینکارو انجام بدم .

این طرح خوبه 

منم  از دوستان همینجا شنیدم و اجرا کردم *1000*1 ارسال# رو میزنی و طرح رو فعال میکنی ما هر دو ماه قبض تلفنمون 50 تا 60 هزار تومن میومد 20 تومن موبایل همسرم و 10 تومن موبایل خودم ولی با این طرح قبض تلفن ثابتمون شده زیر 5 هزار تومان 22 هزار تومن برای دو ماه این طرح رو میخرم موبایل همسرم هم 5-6 هزار تومان و موبایل خودم دو هزار تومن برای مواقعی که اگر کسی ایرانسلی و یا خط دیگه ای باشه یا بخوام پیامک بدم ش ارژ داشته باشم 

برای ما که بصرفه بوده. 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوروز به خاطر دخترمان دو ماهی خریدیم که خوشبختانه زنده و سرحال هستند. امروز که به آنها غذا می دادم از اعتماد زیادی که به دست روزی رسان من دارند و اعتمادی که من به دست روزی رسان خدا ندارم شرمگین شدم. 

وقتی من به تنگ آنها نزدیک می شوم آنها شک ندارند که اگر به لبه ی آب نزدیک شوند و کمی به زبان اشاره ی خودشان تقلا کنند حتما برایشان غذا خواهم ریخت و این درخواست آنها را بی پاسخ نخواهم گذاشت. حتی اگر دستانم را به نشانه ی ریختن غذا حرکت بدهم آنها امیدوارانه در سطح آب به جستجوی غذا خواهند رفت. 

من یک انسانم گاهی خوابم، گاهی شاید بیمار، گاهی مسافر، گاهی غایب، گاهی فراموش کار ... در هرحال این دو ماهی این قدر از روزی خود مطمئن هستند. 

به این فکر کردم که من از آن ماهی چه کم دارم که به روزی رسان خود اطمینان کافی نداشته باشم؟ خدای من که نه خواب است، نه بیمار می شود، نه سفر می رود، نه غیبش می زند، نه فراموش می کند، نه از خزانه ی بی پایانش چیزی کم می شود، نه باران رحمتش قطع می شود... چرا باید نگران فردای خودم باشم. او که مرا تا اینجای عمرم رسانده و در ادامه نیز کوچکترین مضایقه ای نخواهد داشت. 

نیک می دانم که مشکل هر چه هست از فرستنده نیست گیرنده ی ماست که نیاز به تنظیم دارد.

کاویانی آنلاین. 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
سلام خانوما ❤همسر تو محل کار یه ایده انداختن صندوق برای شرکتشون قبول کردن و تشویقی دادن بهشون مبلغو ...

اگر با ماست بازاری مایه بزاری ماستت کاملا شیرین‌میشه

با ماست محلی که ترش میشه

من هروقت ماست ام شیرین میشه مجبورم بزارم تو افتاب تا ترش بشه،اقایون هر کدوم یه نازی دارن

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
بعدا میخونمتون نطر میدم خرج امروز  ۷۵ هزار شیره انگور برای یکسال ۵هزار تنقلات برای سرکار حد ...

عزیزم شیره انگورو برای چی وچطوری استفاده میکنی.

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
مرسی عزیزم البته خط من اعتباریه ها .میشه؟

بله میشه همون ستاره هزار ستاره یک مربع رو بزن و بخر البته برای یه عده ۹تومنه یه عده ۱۱ت و یه عده هم ۱۴ ت

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
مرسی عزیزم البته خط من اعتباریه ها .میشه؟

بله منم خطم اعتباریه

اگر با ماست بازاری مایه بزاری ماستت کاملا شیرین‌میشه با ماست محلی که ترش میشه من هروقت ماست ام شیر ...

بله حرف شما درسته کلا در این مورد بنده ناشکره میگه این ماست سونا خوشمزس فقط باقی خوب نیس از قیافش میفهمه دیگه نمیخوره میمونه یه وقتایی لج میکنه 😑

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
عزیزم شیره انگورو برای چی وچطوری استفاده میکنی.

شیره انگور برای صبحونه با کره 

برای پخت حلوا بجای شهد 

برای رفع سردی شیر .آخر شبا که شیر ولرم میخورم میریزم توش

شیره انگور یکی از سه شیره ای هست که برای رفع کم خونی خیلی خیلی مفیده

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

خرج امروز ۳۵۰۰نوشابه

دوستای گلم هرکی در نطم دهی و مرتب کردن خونه اذیت میشه

بیاد تاپیک زیر میخوام در کنار دوستای نی نی سایت خونه  رو دسته گل و منطم کنیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2174743/مینیمالیست-شدن-یعنی-چی?postId=72163797

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵