2777
2789
عنوان

دوستان عزیزی که تو تاپیک" مدیریت هزینه ها و صرفه جویی" بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 2929936 بازدید | 43016 پست
بنده ازهمین تریبون اعلام میکنم خوشبحال همه ی اونایی که عیدی و پاداش میگیرن✋لامصب خیلی مزه میده ماکه ...

آره 😍ممنون عزیزم انشالله اون بالایی ازجایی که انتظارش رونداری واسه ات رزق وسیع بفرسته🌷🌷🌷

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام شب همگی بخیر...خانما من خیلللی به کمک همه تون واقعا نیاز دارم.شاید سوال من بی ربط به موضوع باشه قبل از هرچیزی از همگی دوستان پوزش میخوام.دوستان من برج4عقد کردم یه جشن کوچیک گرفتم.الان موندم ماه عسل بریم یاعروسی کنیم.اینم  بگم همسرم کسی رو نداره از لحاظ مالی حمایتش کنه.لطفا بهم کمک کنید.بعضی از اعضای خونوادم میگن باید جشن بگیری در حالی که همسرم عزاداره امکانش هست از طرف اونا کسی نیاد. واینکه بی ارزش میشم جلو خونواده همسرم میگن حرمت نگه نداشت...ممنون میشم کمکم کنید

متشکرم#

ساغر#  

وبقیه دوستان گل که حضور ذهن ندارم لطفا کمکم کنید

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
سلام شب همگی بخیر...خانما من خیلللی به کمک همه تون واقعا نیاز دارم.شاید سوال من بی ربط به موضوع باشه ...

بنظر من تو این شرایط کلا عروسی گرفتن خطرناکه.حالا که حمایت هم نمیشن ایشون میتونید یه سفر برین ولی حتما با لباس عروس و داماد برین اتلیه و عکس یادگاری بگیرین.چون چه عروسی بگیرین چه نگیرین این عکس ها هست که خاطرات رو زنده نگه میداره.بعدا تو فرصت مناسب مثلا سالگرد ازدواج میتونید یه مهمونی ترتیب بدین با اعضای خانواده و شام بدین.ان شاالله خوشبخت بشین و رزق و روزیتون پربرکت.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
سلام شب همگی بخیر...خانما من خیلللی به کمک همه تون واقعا نیاز دارم.شاید سوال من بی ربط به موضوع باشه ...

سلام عزیزم. من چون در این زمینه تجربه کافی و وافی دارم گفتم بیام تجربمو بگم شاید کمکت کنه. من و همسرم وقتی آشنا شدیم همسرم تازه فارغ‌التحصیل شده بود و هیچ حامی مالی نداشت اما با شناختی که از ایشون داشتم تصمیم گرفتم با تمام شرایطش کنار بیام و بدون کوچکترین خرید و جشنی بریم زیر ی سقف. من فقط و فقط با ی حلقه ازدواج بدون جشن و جهیزیه زندگیمو شروع کردم.با وام ازدواج چهار میلیون تو پایین ترین قسمت شهر خونه اجاره کردیم....

خدارو شکر و خدارو هزاران بار شکر بعد از شروع زندگی همسرم کار خوب پیدا کرد و الان همه چیز اوکی هست اما و اما چیزهایی که اون اوایل اذیتم میکرد نداشتن عکس یادگاری و نپوشیدن لباس عروس بود وگرنه نگرفتن جشن و رقصیدن ی عده و حرف و حدیث دوران عروسی که نداشتیم اصلا به چشمم نمیومد. 

حتما آرایشگاه برو و لباس عروس بپوش و نگو چون دستمون تنگه آرایشگاه نمیرم و یا آتلیه نمیرم...

نکته آخر اینکه انشالله ده سال بعد از ازدواج وقتی بچه ها و موفقیتت رو به جلو زندگیتو ببینی اصلا گذشته انچنان یادت میره که ی لحظه برنمیگردی ببینی آیا عروسی گرفتی یا نه؟🙂

خیلی خیلی عذر میخواهم از همه دوستان اگه پر گویی کردم.

بارانا جان به نظرم تو این شرایط اصلا صلاح نیست عروسی بگیرین

میتونین برین خونه خودتون بعد از کرونا و سپری شدن عزای خانواده شوهرتون یه جشن بگیرین

اما یه نکته واسه شما وبقیه دوستان

تو شهر ما جایی ست به نام ازدواج آسان که پارسال یادمه نوشته بود با 2 میلیون واسه هر 100 نفر جشن برگزار میکنن

و لباس عروس. فیلمبردار  آتلیه.  آرایشگاه و میوه با خودشونه حتی تزئین ماشین عروس و تالار

و نوشته بود کسی نمی‌فهمه که شما اینجا ثبت نام کردین و مخفی میمونه

اگه واقعا درست باشه خیلی خوبه 

میخواین یه پرس و جو کنید ببینید چطوره؟ 

سلام دوستان

امروز هی همسرم میگفت ما برای خودمون خرید کردیم کلی لباس حتی برای سال دیگه خریدیم اما برای پسرمون هیچی نخریدیم  در صورتی من ماه پیش براش کفش و دو دست لباس گرفتم، ۴ ماه قبل هم ۴ دست لباس ست گرفته بودم که برای عید میپوشه، و کلا خرید عیدش رو هم کردم، ولی باز همسری دلش میخواست برای پسرم خرید میکردم، منم گفتم باشه میرم میخرم، ۵۰۰ برام واریز کرد که برم براش بگیرم، منم از فرصت سواستفاده کردم و رفتم یه سکه ۵۰۰ سوتی براش خریدم، گفتم بفرما اینم خرید پسری، وقتی چیزی نیاز نداره براش پس انداز میکنم، لباس هاشو هم مجبور شدم از چمدون در بیارم بهش نشون بدم چون دم دست نبود

کمی توی فکر فرو رفت و فهمید که چجوری رویه زندگی رو عوض کردم و خرج های بیهوده رو کنار گذاشتم، اما بچه پرو به روی خودش نیاورد ولی از نگاهش معلوم بود داره کلی ازم تشکر میکنه و منم قیافه ام اینجوری بود  

خرج امروزم کلی گلسر جیگیلی جیگیلی و لاک که با لباسهام ست کنم ۱۰۵ ت

سلام دوستان امروز هی همسرم میگفت ما برای خودمون خرید کردیم کلی لباس حتی برای سال دیگه خریدیم اما بر ...

معلوم میشه وضع شوهرت توووپه که به تازگی ۶ دست لباس برا پسرتون خریدین، بازم میگه هیچی براش نخریدیم😂😂😂

معلوم میشه وضع شوهرت توووپه که به تازگی ۶ دست لباس برا پسرتون خریدین، بازم میگه هیچی براش نخریدیم😂� ...

نه توپ نیست, اما خدا رو شکر وام به اسممون دراومد, منم ۴ ماه پیش خریده بودم براش, اما کفشش رو تازگی ها خریدم, معمولا اگه خرید کنم و بعدا بخوایم استفاده کنیم اصلا به یاد همسرم نمیمونه, وقتی میارم وسط میگه اینا رو کی خریده بودی

این روزا خرجمون خیلی بالاست که البته تقصیر من نیست،همسرم یک رویه خیلی پر خرجو گرفته و پیش میره.دوست ندارم سرزنشش کنم یا ایراد بگیرم از کارش اما یجورایی سعی میکنم کمی از پولارو هم در راستای خوب خرج کنه مثلا امروز گوش دخترمو سوراخ کردیم اونجا یدونه مصنوعیشو دادن ولی گفتن بیشتر از یه هفته نمونه رو گوشش واسه همین گفتم شنبه حتما بریم واسش گوشواره بخریم.احتمالا از اون مدل پیچی ها براش بخرم و اگه شد عین همون واسش پلاک و زنجیر وردارم.

خودمم یه مقدار پول دارم که باهاش پارسیان میخرم.میخواستم خرج کم و کسزی های خونه بکنم که گفتم من که تا حالا منتظر موندم یه سالم روش.نه اینکه کلا چیزی واسه خونه نخرم بلکه آهسته و پیوسته جلو میرم.

خرج امروز من 👇

خرازی   ۴۲/۰۰۰

فروشگاه ( خرما ؛ ماست ؛ خمیر دندان و دلستر و خوراکی واسه پسرم) ۱۰۱/۰۰۰

شیر ۲۲/۰۰۰ 

گوجه  ۱۰/۰۰۰

بسته نت همسرم ۳۰/۰۰۰

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام دوستان امروز هی همسرم میگفت ما برای خودمون خرید کردیم کلی لباس حتی برای سال دیگه خریدیم اما بر ...

نازی جون تنها پستیه ک حرصم نگرفت و از کارت خوشم اومد. افرین ایول. خوشمان امد از حرکتت