سلام دوستان
من به هیچ عنوان پلاستیک های خرید رو نمیندازم دور. به خاطر کرونا چند روز میزارمشون تو بالکن آفتاب ببینن بعد هم به جای کیسه زباله استفادشون میکنم.
شیر کاکائو از بیرون نمیخرم. چون بچه ها خیلی دوس دارن ماهی دوبار خودم درست میکنم. شیر و کاکائو و شکر رو میزارم رو گاز تا یکدست بشه و بعد 24 ساعت میزارم تو یخچال. مثل بیرونیا میشه.
گاهی مهمان که میاد خونمون برامون بستنی میاره که همونگ پذیرایی میکنم ولی گاهی اضافه میمونه و میره تو فریزر. یخکی میشه و دیگه کسی دوسش نداره. منم یه شیر و کاکائو مخلوط میکنم وقتی خنک شد از همون بستنی میریزم توش که خیلی لذیذ میشه.
خیاطی بلد نیستم اما از آموزشای دو تا پیج تو اینستا که برای مبتدی هاست استفاده میکنم و برای دخترام شلوار خونگی، تاپ و... میدوزم. خیلی به صرفست. هم خودم هنر خیاطی یاد میگیرم هم کمک به اقتصاد خانوادست هم بچه هام خیلی خوشحال میشن.
خودم مربی زبانم ولی. معتقدم زیر 7 سال نباید کلاس زبان بره چون بی فایدست. برای بچه هام سی دی کارتون انگلیسی گرفتم (از یه پیج تو اینستا). هر 6 ماه دو تا کارتون سغارش میدم که مجموعا 70 تومن میشه. اینجوری هم کمتر شبکه پویا میبینن هم کنترل تایم تلویزیونشون دستمه. از همه مهمتر دختر 4 سالم کلی جمله کاربردی یادگرفته و ازشون استفاده میکنه. بدون اینکه من آموزشش بدم اصلا.
برای شوهرم لباسایی که نیاز به اتو دارن زیاد نمیگیرم چون هم باید اتو بزنم هم وقت خودم گرفته میشه.
جارو برقی فقط هفته ای یک بار میزنم. جارو دستی هم نمیزنم چون کمرم و دستم درد میگیره که به نظرم هیچ چیز ارزش سلامتی خودم رو نداره.
مواد غذایی فریز نمیکنم چون معتقدم هرچیزی رو باید تو فصلش خورد. جز گوجه و سبزب خورشتی. واسه همین فریزرم همیشه مرتبه و هیچ چیزب توش نمیمونه که از چشم پنهان بشه. سبزی کوکو و پلو رو هم تازه میگیرم.
بچه ها اول سلامتی. باور کنید فریز کردن بادمجون سرخ شده و یه عالمه سبزی و... زرنگی نیست اصلا. این مواد غذایی دیگه ارزش غذایی ندارن.
هرچیزی رو سر جاش میزارم و روزانه نیم ساعت وقت میزارم همه خونه رو مرتب میکنم. اینجوری اگر مهمان سر زده بیاد فکرم بازه که با چی و چطور پذیرایی کنم به جای اینکه بدو بدو خونه رو جمع و جور کنم.
همیشه اول ماه چنتا چیپس و پفک میخرم که دخترم بهانه خوراکی مضر کرد، دو سه تادونه بدم دستش (مثلا یه پاکت چیپس رو تو 4 وعده بهش میدم) یا اگر دور هم بودیم دیگه نریم سوپر مارک و کلی خرید اضافه کنیم.