2777
2789
عنوان

دوستان عزیزی که تو تاپیک" مدیریت هزینه ها و صرفه جویی" بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 2914214 بازدید | 43019 پست

دیگه جونم بگه براتون  شوهرم اوایل اصلا قدر پول نمیدونست ولی وقتی دید قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود خیلی قدر پول میدونه.اوایل خیلی خرج خانوادش میکرد در صورتیکه خودشون حقوق بگیر بودن و نیازی نداشتن.منم وقتی میفهمیدم حسااابی عصبی میشدم. دیگه کم کم با اینکه سنم کم بود و کسی بهم نگفته بود نمیگذاشتم پولی دستش بمونه. هرچی لوازم منزل کم داشتم میخریدم و یا میگفتم برام طلا بخره. و مهمتر از همه اینکه باهاش،صحبت کردم و از اینکه او مسیولیت زندگی خودشو داره و کلی از این حرفا و....‌خلاصه خودش فهمیدو دید پولی ک  به خانوادش یا برادراش میده بهیچ وجه بهش برنمیگردونن و خودش توی راه اومد و به مرور متوجه ..

گاهی با شوهرم راجب اینده بچه ها صحبت میکنم ک وضع اقتصاد جامعه داغونه و باید بفکر بچه ها باشیم.و اینکه بچه ها نمیتونن مثل خودش از صفر شروع کنن و ..... چون قلقش دستم اومده و میدونم روی بچه ها حسابی حساسه.و همین حرفا باعث میشه عاقلانه خرج کنه و به فکر اینده بچه ها باشه و پولشو الکی خرج اینو اون نکنه😉 

دیگه اینکه نماز اول وقت فراموشتون نشه. ( جمله معروف با خدا باش و پادشاهی کن) و اون ذکر و چهار سوره ای ک مامان ارام جون گفتن هرروز بخونیم برای افزایش رزق و روزی جدی بگیرید تا نتایجش ببینید.هرروز صبح صدقه برای سلامتی امام زمان و خانوادتون یادتون نره. و هرچی میخواید خالصانه از خدا بخواهید مطمین باشید بهتون میده. دوستون دلرم موفق باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربی یاد گرفتم از اولش تو بازار کار بودم بعد رفتم دوره ی سه ماهه حسابداری دیدم، جالب این بود که ...

چقدر قیمتش مناسبه😁😍   نسرین جان با چه کدی میزنی؟

بچه ها ممنون بابت این همه نکات مفید که گفتین🌷🌷

خب برای اینکه پیامم مربوط به موضوع تاپیک باشه من این ماه بانک سپرده باز کردم که بعدا باهاش وام بگیرم😄😊

یه سوال دارم با اینکه الان رمز پویا هستش بازم ممکنه بتونن از کارت پول بردارن؟🧐

من یه مقدار توی کارت داشتم و بعد خواستم خرید کنم موجودی نداشت، هیچی هم نخریده بودم.رفتم رسید ده تراکنش آخر رو از عابر بانک گرفتم چند سری پرداخت قبض یا خرید شارژ بود(خودمم هیچ قبضی پرداخت نکرده ام)

نشد اما بد درد داره🤍
من تجربی یاد گرفتم از اولش تو بازار کار بودم بعد رفتم دوره ی سه ماهه حسابداری دیدم، جالب این بود که ...

عزیزم من میخام Icdlیادبگیرم برای کار،چیکار باید بکنم؟

کتاب بگیرم بخونم خودم یا کلاس برم؟

سلام دوستان

من به هیچ عنوان پلاستیک های خرید رو نمیندازم دور. به خاطر کرونا چند روز میزارمشون تو بالکن آفتاب ببینن بعد هم به جای کیسه زباله استفادشون میکنم. 

شیر کاکائو از بیرون نمیخرم. چون بچه ها خیلی دوس دارن ماهی دوبار خودم درست میکنم. شیر و کاکائو و شکر رو میزارم رو گاز تا یکدست بشه و بعد 24 ساعت میزارم تو یخچال. مثل بیرونیا میشه. 

گاهی مهمان که میاد خونمون برامون بستنی میاره که همونگ پذیرایی میکنم ولی گاهی اضافه میمونه و میره تو فریزر. یخکی میشه و دیگه کسی دوسش نداره. منم یه شیر و کاکائو مخلوط میکنم وقتی خنک شد از همون بستنی میریزم توش که خیلی لذیذ میشه. 

خیاطی بلد نیستم اما از آموزشای دو تا پیج تو اینستا که برای مبتدی هاست استفاده میکنم و برای دخترام شلوار خونگی، تاپ و... میدوزم. خیلی به صرفست. هم خودم هنر خیاطی یاد میگیرم هم کمک به اقتصاد خانوادست هم بچه هام خیلی خوشحال میشن. 

خودم مربی زبانم ولی. معتقدم زیر 7 سال نباید کلاس زبان بره چون بی فایدست. برای بچه هام سی دی کارتون انگلیسی گرفتم  (از یه پیج تو اینستا). هر 6 ماه دو تا کارتون سغارش میدم که مجموعا 70 تومن میشه. اینجوری هم کمتر شبکه پویا میبینن هم کنترل تایم تلویزیونشون دستمه. از همه مهمتر دختر 4 سالم کلی جمله کاربردی یادگرفته و ازشون استفاده میکنه. بدون اینکه من آموزشش بدم اصلا. 

برای شوهرم لباسایی که نیاز به اتو دارن زیاد نمیگیرم چون هم باید اتو بزنم هم وقت خودم گرفته میشه. 

جارو برقی فقط هفته ای یک بار میزنم. جارو دستی هم نمیزنم چون کمرم و دستم درد میگیره که به نظرم هیچ چیز ارزش سلامتی خودم رو نداره. 

مواد غذایی فریز نمیکنم چون معتقدم هرچیزی رو باید تو فصلش خورد. جز گوجه و سبزب خورشتی. واسه همین فریزرم همیشه مرتبه و هیچ چیزب توش نمیمونه که از چشم پنهان بشه. سبزی کوکو و پلو رو هم تازه میگیرم. 

بچه ها اول سلامتی. باور کنید فریز کردن بادمجون سرخ شده و یه عالمه سبزی و... زرنگی نیست اصلا. این مواد غذایی دیگه ارزش غذایی ندارن. 

هرچیزی رو سر جاش میزارم و روزانه نیم ساعت وقت میزارم همه خونه رو مرتب میکنم. اینجوری اگر مهمان سر زده بیاد فکرم بازه که با چی و چطور پذیرایی کنم به جای اینکه بدو بدو خونه رو جمع و جور کنم. 

همیشه اول ماه چنتا چیپس و پفک میخرم که دخترم بهانه خوراکی مضر کرد، دو سه تادونه بدم دستش (مثلا یه پاکت چیپس رو تو 4 وعده بهش میدم) یا اگر دور هم بودیم دیگه نریم سوپر مارک و کلی خرید اضافه کنیم. 

ران مرغ و بال و گردن نمیگیرم. فقط سینه مرغ چون پروتیین داره. و باهاش یه عالمه غذای متنوع درس میکنم مثل جوجه چینی،. سالاد الویه، ساندویچ مرغ، چیکن استراگانف، لای پلو، خوراک مرغ و سبزیجات. 

برنج فقط ایرانی میخرم هم کمک کشاورزای ایرانیه هم سالم تر و به صرفه تره. 

اسباب بازیایی که خراب میشنو همسرم تعمیر میکنه. 

گاهی بعضی از خرید ها جعبه دارن. که با دخترم باهاشون کاردستی درست میکنیم مخصوصا اونایی که مقوای نرمی دارن. 

در عوض پول کاغذ رنگی و مقواهای گرون براش کتاب آموزشی و داستان میخرم. 

ظزفارو بلافاصله بعد از غذا میشورم که آب زیادی استفاده نشه و خشک نشن

اگر بخوام ظرفارو بزارم تو ماشین ظرفشویی، اول سینکو آب میکتم میزارم بمونن توش که خیس باشن و راحت تر شسته شن و نخوام و تایم زیاد بزارم. 

لباسارو وارونه میزارم تو ماشین لباسشویی. 

ب من بگین چ خبره لطفا 

اینجا یه تاپیک اقتصادیه که با کمک همدیگه سعی می کنیم پس انداز کنیم و صرفه جویی کنیم بدون اینکه از هزینه های ضروری بزنیم😊😎

یه خلاصه از موضوع تاپیک صفحه ۱۱۰۸ هست   

نشد اما بد درد داره🤍
سلام ممنون از نکاتی که به اشتراک گذاشتید  چقدر با سلیقه شکلک گذاشتی جذاب شد  در مورد ...

سلام عزیزم نظر لطفته💗

آبگرمکن دیواری نیس معمولا روی 2میذارم که ولرمه

در مورد لباسهای همسرم :برای شستن لباسهای ایشون از درجه حرارت 60درجه استفاده میکنم تمیز میشه

در مورد نون که گفتی آقای همسر اونجوری دوست نداره ☺

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
چقدر قیمتش مناسبه😁😍   نسرین جان با چه کدی میزنی؟ بچه ها ممنون بابت این همه نکات مفید که گفتی ...

کد ستاره هزار مربع  را با موبایلتون شماره گیری کنید بسته های خوبی پیشنهاد میده. یا ۷۵۰ دقیقه مکالمه در یک ماه ۱۵ تومن یا ۱۵۰۰ دقیقه مکالمه در یکماه  ۳۰ تومن

چقدر قیمتش مناسبه😁😍   نسرین جان با چه کدی میزنی؟ بچه ها ممنون بابت این همه نکات مفید که گفتی ...

کدی که من میزنم ۱*#  هستش مکالمه ی همراهی که این دوحالت داره این کدش میتونی با کارتت پرداخت کنی ۱۰۰۰*#  هم اگر شارژت کافی باشه از شارژت کم میکنه یا اگه خطت ثابت باشه رو قبض موبایلت میاد

و نادددی جان من Isdl رو خودم تو خونه تمرین کرده بودم و اصلیاشو بلد بودم وقتی هم رفتم سرکار بیشتر تمرین شد برام و خیلی چیزاشو خودم یاد گرفته بودم ولی من دوره اش رو رفتم دیدم برای من ورد و اکسل هیچ چیز جدیدی نداشت پاورپوینت هم همینطور یکم Access ازش یاد گرفتم شماهم ببین چطوری راحتتری بتونی خودت یاد بگیری خیلی بهتره هم بابت هزینه ی کلاس هم کرونا

سلام عزیزم رب انار کیلو چند خریدی؟ محلی یا کارخونه ای ؟ کدوم شهری؟

عزیزم کیلویی 25 تومن گرفتم محلی هستش 

یکی از فامیل هامون تالش ویلا دارن چن سالی هست که اونا واسم میگیرن از اونجا 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر

حالا که همه دارن تجاربشونو میگن منم میگم

🎈روغن شحم گاو خودم درست کردم روغن نمی خریم اگرم بخریگ برای مهمان

🎈لباس خیلی وقته نگرفتم البته دیگه نیازمه باید الانا بخرم لباسای بیرونی رو خودم میدوزم

🎈دخترم رو مای بیبی نمی کنم کهنه میزارم بعد میریزم تو کهنه شورش میشوره

🎈وسیله خونه زیاد نگرفتم تاحالا

🎈مهمون میاد پانمیشم ۲۰۰ تومن بدم مرغ تو این گرونی با یه قرمه سبزی ای چیزی رد. می کنم البته بی احترامی به مهمون هم نمی کنم

🎈برای دخترم که یه سالش نشده هنوز  تاحالا لباس نخریدگ تو سیسمونیش بود ولی کم بود با همونا رد کردم

🎈شوهرم قبلا ها دوست داشت با اینو اون بریگ بیرون بعد که میرفتیم امه خرج هارو خودش  میکرد یا میرفتیم شهربازی که من زیاد دوسو نداشتم کلی خرج میکردیم الان به خاطر نی نی نمیریم البته کرونا هم هست

یه سری کار های خوب و درست که از شماها یاد گرفتم انجام بدم و تمرین کنم چون سخته شروعش

راستی دیروز ۱۰ تونن دادم ۵کیلو بادمجون کلی ترشی بادمجون درست کردم چون شوهرم باید کنار غذاش چیزی بخوره حتما