2777
2789
عنوان

دوستان عزیزی که تو تاپیک" مدیریت هزینه ها و صرفه جویی" بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 2914891 بازدید | 43019 پست
دوستای گلم  ما شکرخدا دوماه حقوق همسرم روتوی دو هفته پشت سرهم واریز کردن و اقساط عقب افتاده رو ...

عزیزم چرا تاپیک مینیمالیست شدن یعنی چی رو ادامه نمیدی؟

((((((خدایااااااا عاااااااشقتم))))))                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون بنا به شرایط ایران ساخته شده.  خارچی ها چون مواد غذاییشون غنی شده است درصد جذب قطره هاشون ...

مولتی ویتامین برا بزرگسالان چطور؟ اونم خارجیش جذبش کمتره؟ 

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

دوستان هم اوضاع مالیم خرابه هم روحی

دیگه روحیه پول جمع کردن ندارم از بابامم که مثل  همیشه پول تو جیبی میگیرم ماهی ۳۰۰ اما کم میارم و به هیچی نمیرسم 

ماهی ۶۰۰ قسط دارم که مجبورم از پس اندازم بذارم 

تازه خرجای دادگاه و شکایت و اینجور چیزا رو از کارت بابام میدم اما روم نمیشه دیگه ازش  بخوام اون همه تو این ازدواج برام خرج کرده بیچاره

فقط دارم از پولام خرج میکنم تا وقتی  برم سر کار کامل تخلیه میشم

دیگه نمیدونم چیکار میکنم اصلا 

🥰😍😍😉🙃
دوستان هم اوضاع مالیم خرابه هم روحی دیگه روحیه پول جمع کردن ندارم از بابامم که مثل  همیشه پول ...

اشکال نداره عزیزم بالاخره پس انداز به درد همچین روزایی میخوره دیگه.ان شاءالله میرین سرکار و زحمات پدرتون رو جبران میکنین

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
اشکال نداره عزیزم بالاخره پس انداز به درد همچین روزایی میخوره دیگه.ان شاءالله میرین سرکار و زحمات پد ...

فعلا که یه گوشی خریدم و در حال ماشین خریدنم 

کلا بی حساب و کتاب پیش می رم 

من میمونم و ماهی ۶۰۰ قسط و جیب خالی

به درجه ای رسیدم که میگم هیچی مهم نیست

🥰😍😍😉🙃
سلام خانم های مدیر من دیشب ی سکه 1 گرمی گرفتم شد426000 و ی 200 سوتی که 93000.نرخ طلا دیشب 416000

سکه یک گرمی یا یک گرمی پارسیان؟

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی
واسه برنامه غذایی من سالهاست برنامه غذایی نوشتم زدم رو در یخچال.با ذکر روز هفته.یعنی مثلا میدونم شنب ...

میشه یه عکس بزاری ازش یا چند نمونه برای راهنمایی بنویسی؟

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی
2790
2778
2791
2779
2792