2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه قصابه یا سلاخ

خوشم نیومد طرف معلوم نیست چی تو سرش میگذره

دلم از کار جهان گرفته است،آمده ام تا تو مرا بخواهی که دلم بر هیچکس قرار نمیگیرد. (( الا به تو)) ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم
ن نیست کلا عشق دعواست

من که میگم با ادمی که عشق دعواست تو رابطه احساسی نباش.

در مورد چاقو هم من خودم نمیتونم تحمل کنم. چون خیلی خطرناکه و اصلا کسی که با خودش حمل میکنه هم خیلی ترسناکه در نهایت. البته شایدم خیلی بچست و هنوز دنبال هیجان و بی عقلیه.

من که میگم با ادمی که عشق دعواست تو رابطه احساسی نباش.در مورد چاقو هم من خودم نمیتونم تحمل کنم. چون ...

البته نمیدونم شایدم الکی برای خود نمایی دارره

حس میکنم خودشم میترسه وقتی زن و بچه باهاش باشن

این دیگ ایجوره سرش درد میکنه برا دعوا

ارامش زندگی رو میگیرن اینجور ادما از اطرافیانشون. تهش هم تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن...کار بالا بگیره یا میخوری یا میزنی که در هر صورت افتضاحه و پشتش یه عمر پشیمونی. اغلب کسایی هم که توی دعواها دور از جون کسی رو کشتن یا کشته شدن ادمای معمولی بودن. منتهی تو اون عصبانیت و ادرنالین فوق بالا دیگه کنترل از دست خود ادم خارج میشه

چندین بارم قبلا با چاقو میوفتاد ب منباردار ک بودم خیلی کتکم میزد چاقو میگرف ب شکمم یا پیچ گوشتی رو خ ...

اوه من فک کردم دوست پسرته. همسرته. پس دیگه هیچی دیگه...خدا امیدوارم بهت صبر بده و به همسرت هم عقل