2777
2789
عنوان

جاری جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جاری کوچیکم نمونه کامل بک فرشته اس،جاری اول هم بی آزاره دومی همینطور آدم خوبیه محترمه سومی ماموز وبداخلاقه وگستاخه ولی چهارمی از خواهرهم بهتره ....تمام روابط محترمانه اس، جاری سوم شلیک هایی میکنه واما جوابی از طرف ماجاریها نمیگیره ولی خواهران شوهر از خجالتش درنیان

انقدر تو نی نی سایت چشمون سیاه کردن از زن عمو زن دایی جاری خواهر شوهر میبینم یه ادم خوب هس پشمام میر ...

اینجا کلی کاربر هست و اینکه اکثرا تاپیک های اینجا فیکه

من خودم هم پنج تا خواهرای همسرم خوبن هم جاریام الان کسی سال به سال خونه کسی نمیره کسی کاری به کسی نداره کسی که بدگویی میکنه ذات خودش مشکل داره نمیشه همه بد باشن ما خوب و اینکه همه جاری یا خواهرشوهر و ....این نسبت ها رو ما تشکیل دادیم

چهارتا دارم فقط دومی یکم نسبت به بقیه بهتره همشون از دم حسود و بد ذات چهارمی که اینقدر اوضاعش داغونه همه بهش میگن عقده ای..اما حسادت رو انگار یک از یک بدترن ینی بفهمن یه جواب خریدی صورتشون از حسادت کبود میشه و اینقدر تابلو میشن که همه میفهمن حتی یه مبارک باشه خالی نمیتونن بگن از فشار حسادت...

چهارتا دارم فقط دومی یکم نسبت به بقیه بهتره همشون از دم حسود و بد ذات چهارمی که اینقدر اوضاعش داغونه ...

منم سه تا دارم همشون خوبن یا مامانم شش تا جاری ان رابطه خوبی دارن

نمیشه که همه بد باشن فقط شما خوب؟؟تا خودت بد. نباشی همه رو بد نمیبینی مثل یکی از زنداداشای من بدجنس هست ولی اون یکی ها رو بد میگه شر درست میکنه در صورتی که اون یکی زنداداشام چهار تا هستن خوبن به کسی کار ندارن

منم سه تا دارم همشون خوبن یا مامانم شش تا جاری ان رابطه خوبی دارن نمیشه که همه بد باشن فقط شما خوب؟؟ ...

نگفتم رابطمونم بده گفت چطورن گفتم حسودن به غیر از دومی وگرنه رابطمونم خوبه هروقت همو دعوت کنیم با شوهر میریم و برمیگردیم از همون اول باهاشون رسمی بودم خداروشکر تا به الان به مشکل نخوردم باهاشون و احترام ها حفظ شده اما متاسفانه حسادتشون اینقدر به همه چیز زیاده از رفتار و صورتشون مشخص میشه و این بده که برای دیگران خیر نمیخوان🤝

منم سه تا دارم همشون خوبن یا مامانم شش تا جاری ان رابطه خوبی دارن نمیشه که همه بد باشن فقط شما خوب؟؟ ...

یجوری فشاری شدی احساس کردم تو جاری چهارمی باشی اونم اینجوریه تا بیایی به کلمه حرف بزنی داستان درست میکنه و کلا درگیره باخودش...هیچکس نمیره سمتش همه پشت سر بهش میگن عقده ای😑🤦