2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 50 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@niniyar سلاماستارتر کارتون دارن.ممنون

گلم اگه کلا شماره ای که باهاش وارد نی نی سایت شدم رو بسوزونم ، اطلاعات نی نی سایتم پاک میشه؟؟

خدایااا کمکم کن ، به تو توکل میکنم خدا جونم
گلم اگه کلا شماره ای که باهاش وارد نی نی سایت شدم رو بسوزونم ، اطلاعات نی نی سایتم پاک میشه؟؟

سلام

نه.

✅️ اما می تونین شماره ی کاربری تون رو عوض کنین.

این جوری تاپیک ها به سیم کارت دوم منتقل میشن و سیم کارت اولی آزاد میشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.💖💗

این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16028651/عوض-کردن-شماره-موبایل-کاربری-توی-نی-نی-سایت-0

⚪️🟡

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.💖💗
سلامنه.✅️ اما می تونین شماره ی کاربری تون رو عوض کنین.این جوری تاپیک ها به سیم کارت دوم منتقل میشن و ...

من میخوام کلا از شر این تاپیکام خلاص شم زندگیم در خطره چکار کنم

یکی یکی باید حذفشون کنین که خب خیلی خیلی طول می کشه.✅️ شماره ی این کاربری تون رو از قسمت تنظیمات عوض ...

با شماره چیزی عوض نمیشه . من کلا میخوام پاک بشن تاپیکام

نی نی یار واقعا زندگی بقیه براش مهم نیست ، وقتی میتونه حذف کنه همه رو

چون من خیلی تاپیک زدم در مورد موضوعی 😭😭😭