2777
2789

اکبر جوجه از بیرون میخره بابا    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه پیششم حالا تا وقتی عروس بشم😂 به قول مامانم آدم عروسی که میکنه ماله دوماد میشه. دیگه مال م ...

آخی مجردی 

تروخدا قدرشو نو بدون هیچ جایه دنیا به خوشی خونه مامان بابا نیست.از دوران مجردی به نحو احسن استفاده کن که هیچوقت تکرار نمیشه❤

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
نوش جان همگی من موندم چی درست کنم ترجیحا نونی باشه

يوفكا

سمبوسه مرغ

دل و جگر و با رب و پياز سرخ كني با نون بخوريد😋

سيب زميني سرخ كني مرغ بپزي خرد كني و تف بدي قارچ تفت بدي همه رو بريزي رو هم با پنير پيتزا   

گوشت چرخ كرده و سيب زميني نگيني يرخكرده  و پياز و رب همه رو قاطي كني و با نون بخوري😋😋😋

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
نوش جان همگی من موندم چی درست کنم ترجیحا نونی باشه

شینسل مرغ : فیله مرغ و تو مواد پیاز زعفران و ادویه بخابون بعد تو ماهیتابه با روغن داغ سرخ کن با نون باگت و خیارشور گوجه نوش جان کن😊

سیب زمینی ابپز کن و بکوب با گوشت کوب ، پیاز داغ زیاد درست کن باهم دیگه قاطیشون کن و فلفل و زردچوبه نمک بزن با ماست خیار ، خیلی خوشمزه میشه 

نوش جونت عزیز

مرسی قربونت😍

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
نوش جان عزیزم😘😘

فدااااات😚😚