2777
2789
راضی هستی از اینکه جایی نری؟

نه من اگ برم بیرون واقعا خیلی روحیم عوض میشه

اما پول نیست من به شوهرم میگ بریم دور بخوریم اونم همش میگه بزار پول بیاد دستم میریم 5سال میگذره هنوز اون روز نیومده که بریم تفریحی

متاسفانه نمی زاره با دوستی چیزی هم برم

من دیگ بی تفاوت شودم میدونم نمیبره🥲

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

نه من اگ برم بیرون واقعا خیلی روحیم عوض میشه اما پول نیست من به شوهرم میگ بریم دور بخوریم اونم همش م ...

وای خب آدم بیمار روحی میشه من افسردگی دارم فکر کن همش خونه باشم اصلا نمیتونم اصلا

خب دور زدن هم پول نمیخات که همونو برو حداقل

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وای خب آدم بیمار روحی میشه من افسردگی دارم فکر کن همش خونه باشم اصلا نمیتونم اصلا خب دور زدن هم پول ...

نمیبره خب

🥲

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

وای چه سخت بیگاری میکشه

تفریحی

اره برو ماهی چقدر میری

الان ماهانه نیست کمتره ولی هفته ای یک بار با دوستان دیگه ام دوره داریم

با این دوست صمیمی ام خیلی وقته نرفتیم چون اون بعد از من دوباره باردار شده شیر به شیر با دوستای دیگه ام میرم حتی شده در حد یه چیپس و دلستر 😆

یکی از هدفای امسالم ترک نی نی سایته

وای من نمیبرم میرم با دوستم بیرون چون اذیتم میکنه

خب من کسی و ندارم نگهداره ولی اصلا دخترم اذیت نداره خودش یه رفیق پایه است همه جا میبرم الانم میریم باشگاه با این که دو سالشه اون سالن جدا برا بچه ها منم بدنسازی

خب من کسی و ندارم نگهداره ولی اصلا دخترم اذیت نداره خودش یه رفیق پایه است همه جا میبرم الانم میریم ب ...

خوبه اذیت نمیکنه دختر ها خیلی زود ماشالا بزرگ میشن

من خواهرم دختر هم داره میگم همیشه خیلی ماشالا زود بزرگ میشن و گلیم خودشون رو از آب میکشن

خوبه اذیت نمیکنه دختر ها خیلی زود ماشالا بزرگ میشن من خواهرم دختر هم داره میگم همیشه خیلی ماشالا زود ...

آره واقعا خیلی خوبه خدا حفظشون کنه خدا پسر تورو هم حفظ کنه