2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

این خوبه که بخوای آموزش بدی. چرا که نه.اما فقط خودت سفارش بگیری یکم سخت میشه.آموزش همیشه جواب میده.

به نظرت این کارو انجام بدم بهتره یا حسابداری یاد بگیرم؟ البته علاقه ی آنچنانی ندارم بهش

نر بی خاصیت اگه باباتو نمیشناسی درخواست بده انتر😏

عزیزم راستش هرکسی طلبه این چیزانیست ونهایت خیلی کارکنی ماهی یدونس ب نظرم برو دنبال یه کارپردرامدک ارزش وقت گذاشتن داشته باشه

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرت این کارو انجام بدم بهتره یا حسابداری یاد بگیرم؟ البته علاقه ی آنچنانی ندارم بهش

خب حسابداری اگر بری بازار کارش بهتره اما چون علاقه نداری نمیتونی توش پیشرفت کنی پس اصلا خودت رو اذیت نکن.

میتونی کار با برنامه ها word و تایپ و این چیزا رو یاد بگیری برای فردا روزی که خواستی حقوق ثابت داشته باشی در کنارش هم آموزش هنر بدی.

عزیزم راستش هرکسی طلبه این چیزانیست ونهایت خیلی کارکنی ماهی یدونس ب نظرم برو دنبال یه کارپردرامدک ار ...

نمیدونم توی ایتا کانال ها رو دیدم کلا هرکاری یه درآمد هایی دارن

حتی همین سیاه قلم

خب حسابداری اگر بری بازار کارش بهتره اما چون علاقه نداری نمیتونی توش پیشرفت کنی پس اصلا خودت رو اذیت ...

اینم حرفیه درست میگی

نمیدونم توی ایتا کانال ها رو دیدم کلا هرکاری یه درآمد هایی دارن حتی همین سیاه قلم

اگ میدونی اوکی هست برو انشالله موفق بشی ولی اگ بری ارایشگری سود کردی

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین یادگیری اون ظرری نداره خب من از درآمدش خبری ندارم بعضی شهر ها استقبال میکنن بعضی ها نه ولی یادگ ...

ممنونم از نظرتون

اگ میدونی اوکی هست برو انشالله موفق بشی ولی اگ بری ارایشگری سود کردی

آرایشگری دوس ندارم راسش خیلییییی آدم محدود میشه تا شب باید سرکار باشی